Grundéns

-
Grundéns on ruotsalaisyritys, joka on yli sata vuotta suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut täysin vesitiiviitä vaatteita ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön. Ammattilaissegmenttiin keskittyvän Grundénsin toimittamien vaatteiden on oltava parasta mahdollista laatua, jotta ne vastaavat esimerkiksi kalastajien ja maanviljelijöiden vaatimuksiin. Vaatteiden on kestettävä niihin työkäytössä kohdistuvat lukuisat rasitukset.

Grundéns

(2 tuotetta)

Kestäviä vaatteita

Grundéns on alkanut houkutella yksityisasiakkaita ja muun alan ihmisiä laadukkailla tuotteillaan ja ammattitaidollaan. Grundénsin valikoima on jaettu neljään pääluokkaan: Ammattikalastus, Teollisuus, Rakentaminen & Remontointi, Urheilu & Vapaa-aika.

Vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan

Täältä löydät erityisesti Urheilu & Vapaa-aika -kategorian vaatteita, erityisesti sadetakkeja ja -housuja sekä joukon erilaisia sadelakkeja. Sijoittaminen Grundénsin sadevaatteisiin tulee kannattamaan pitkällä aikavälillä. Grundénsin vaatteiden laatua ja istuvuutta on vaikea voittaa, ja ne ovat jokaisen euron arvoisia. Löydä oikeat Grundénsin vaatteet Outnorthilta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!