Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Merino Liner - ID: A045040

Pikkujoulut
25% - KOODI

GripgrabMerino Liner

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Gripgrab - Merino Liner

GripGrabin Merino Liner ovat ohuet, mutta hyvin eristetyt sormikkaat merinovillasta. Käsineet on suunniteltu käytettäväksi talvilapasten alla antamaan lisäeristystä ja suojaa kylmältä. Käsineet ovat kosketusnäytön kanssa yhteensopivia.

Materiaali: 68 % Villa, 22 % Polyamidi, 7 % Elastaani, 3 % Kupari

Tuotteen Merino Liner ominaisuuksia:
Käsinemalli: Hanska
Pintamateriaali: Merinovilla
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Ei
GripGrab perustuu pyöräilyn ja juoksun intohimoon ja haaveeseen luoda tuotemerkki, joka tekee näiden urheilulajien harrastamisesta hauskaa riippumatta siitä, miten kylmä, märkä tai tuulinen sää on. Korkealaatuiset lisävarusteet tekevät eron siinä, onko liian kuuma tai kylmä, märkä tai kuiva ja näkyvä tai näkymätön. Nämä tuotteet ovat yrityksen selkäranka. GripGrab tukee urheilijoita, joiden todellisena intohimona on juoksu tai pyöräily – urheilijoita, jotka inspiroivat muita pyöräilemään enemmän, juoksemaan enemmän tai olemaan yleisesti ottaen aktiivisempia. He ovat yrityksen paikallisia sankareita. GripGrab jakaa heidän tarinoitaan ja tuo ne elämään blogissaan, jonka tarkoituksena on inspiroida ja motivoida useampia ihmisiä nauttimaan urheilulajistaan kaikissa sääolosuhteissa.

Lisää tuotteita merkiltä Gripgrab

Näytä kaikki Juoksuhanskat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!