GoGirl - ID: 94922

GoGirlGoGirl

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
GoGirl - GoGirl

GoGirl on väline, jonka avulla naiset voivat pissata vaivatta seisaaltaan. GoGirl ratkaisee ongelmat vaelluksilla, konserteissa, matkoilla tai likaisissa yleisissä käymälöissä. Se on pieni ja huomaamaton, ja voit käyttää sitä yhä uudelleen – pese vain saippualla ja vedellä ja anna kuivua.

Vain GoGirl-virtsasuppilot valmistetaan joustavasta, lääketieteellisestä silikonista. Voit heittää sen pois käytön jälkeen, mutta suppilo on tehty uudelleen käytettäväksi. Virtsa itsessään on steriiliä, mutta suppilo voi joutua kosketuksiin taudinaiheuttajien kanssa, joten se kannattaa puhdistaa huolellisesti. Suppilon patentoitu roiskesuoja takaa siistin toimituksen. Huomaat, miten luonnolliselta tuntuu pissata seisten.

 

 

Kuinka käytän GoGirl-suppiloa?
Seuraavassa on muutamia vinkkejä GoGirlin käytöstä. GoGirl-suppilon käyttö on helppoa, ja pienen harjoittelun jälkeen voit käydä vaivattomasti pissalla laskematta housuja alas. Paras tapa pitää GoGirlistä kiinni on pidellä sitä etu- ja takareunasta peukalolla ja keskisormella. Suppilo toimii yksilöllisistä kehon muodoista riippumatta, sillä se on valmistettu joustavasta ja mukautuvasta lääketieteellisestä silikonista.
Kokeile GoGirliä ensin kotona suihkussa. Silloin tiedät, mitä odottaa ja kuinka suppiloa käytetään, kun oikea hätä yllättää. Älä lannistu, jos ensimmäinen yritys menee hieman pieleen. Pienen harjoituksen jälkeen GoGirl toimii täydellisesti joka kerta.

 

 

Uudelleen käytettävä ja ympäristöystävällinen
Samaa GoGirl-suppiloa voi käyttää yhä uudelleen, ja se onkin suositeltavaa ympäristön kannalta. Lääketieteellinen silikoni on niin kestävää, että se sietää jopa kiehuvaa vettä. Silti se on todella joustavaa. GoGirlin uudelleen käyttö on helppoa.

 

 

Pese ja kuivaa
Suppilon puhdistukseen riittää saippualla ja vedellä pesu sekä kuivaus. Lääketieteellinen silikoni kuivuu erittäin nopeasti, ja kuivumista voi nopeuttaa ravistamalla suppiloa kevyesti.
Levitä mukana tuleva pussi (tai muu pieni pussi) ja taita se kaksinkerroin.
Taittele suppilo kokoon taittamalla ensin suutin ylöspäin säiliötä vasten ja sen jälkeen säiliön reunat yhteen suuttimen päälle. Aseta taiteltu suppilo pussin toiseen päähän ja kääri tiukaksi rullaksi, kuin käärisit makuupussin.

GoGirl on näppärä hotelli helpotus tytöille! Ihanteellinen konsertteihin, matkoille tai muihin tilaisuuksiin, kun et voi olla varma saniteettitiloista.

Lisää tuotteita merkiltä GoGirl

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!