Gibbon Slacklines

-
Gibbon Slackline-nuorat sopivat niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Klassinen Slackline on helppo ja nopea kiinnittää. Nuorallakävely, tai slacklining, on erinomainen tapa kehittää tasapainoa.

Gibbon Slacklines

(11 tuotetta)

Nuorallakävely on puhutellut sirkusartisteja sekä yllytyshulluja jo muinaisista ajoista lähtien, mutta se voi myös olla hyvä harjoittelumuoto, jonka ei tarvitse olla kuin muutama kymmenen senttiä maan kamarasta. Kiristä nuorasi kahden puun väliin ja aloita harjoittelu. Outnorthilta löydät Slackline-nuoria saksalaiselta Gibbon-merkiltä, jotka sopivat niin aloittelijalle, lapselle tai edistyneemmälle temppuilijalle.

Treenaa Gibbonin Slackline-nuorilla


Kun vartalon yrittää pitää tasapainossa, aktivoituvat monet erilaiset lihakset, mikä tekee nuorallakävelystä, tai slackliningista monipuolisen treenimuodon, mikä on sitä paitsi todella hauskaa. Jos tasapainoilet usein samassa paikassa, voit ostaa myös Tree Wear -suojan, joka suojaa sekä Slackline-nauhaa että puunrunkoa kulumiselta.

Slackline-sovellus - Slack app


Slackline on kehitellyt sovelluksen, mistä löytyy yksinkertaisia oppaita ja videoita, joiden avulla voit helposti oppia käyttämään Slackline-nuoraa. Jos olet jo kokenut käyttäjä, löytyy sovelluksesta myös temppuja ja inspiraatiota muilta Slacklinen käyttäjiltä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!