Vivomove 3s - ID: A062491

GarminVivomove 3s

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Garmin - Vivomove 3s

Tästä pienikokoisesta hybridiälykellosta on saatavilla eri värivaihtoehtoja, ja vaikka se näyttää perinteiseltä analogiselta rannekellolta, siinä on olennaisia älyominaisuuksia, joiden avulla pysyt ajan tasalla.
TRADITIONAL WATCH DESIGN
Näyttö on näkyvissä vain tarvittaessa. Kun hipaiset kosketusnäyttöä, osoittimet siirtyvät sivuun.

FASHION-FORWARD MATERIALS
vívomove 3S -kellosta on useita värivaihtoehtoja, ja siinä on silikonihihna ja kehys ruostumatonta terästä, joten se sopii täydellisesti töihin, viikonlopun viettoon – kaikkialle. And it's compatible with industry-standard

TRADITIONAL WATCH DESIGN
Näyttö on näkyvissä vain tarvittaessa. Kun hipaiset kosketusnäyttöä, osoittimet siirtyvät sivuun.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

KALENTERINÄKYMÄ
Näet helposti päivän ohjelman kalenterinäkymästä.

AJASTIN JA SEKUNTIKELLO
Ajanotto-ominaisuuksia on helppo käyttää ranteessa.

SYNKRONOINTI GARMIN CONNECT™ -PALVELUUN
Katso kaikki terveys- ja kuntotiedot samasta paikasta. Tietokoneen Garmin Connect -sovellus on aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä, osallistua kilpailuihin ja jakaa sisältöä.

BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA
Mittaa kehon energiatasoa vuorokauden ympäri, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon.

STRESSIN SEURANTA
Selvitä, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Lisäksi rentoutumismuistutukset kehottavat tekemään lyhyen hengitysharjoituksen, kun olet stressaantunut.

RANNESYKEMITTARI
Kello seuraa sykettäsi jatkuvasti2 ja hälyttää, jos se pysyy liian korkeana tai matalana levätessäsi. Sillä voit lisäksi seurata, miten kovasti ponnistelet suoritusten aikana.

Kirjaa päivittäin juomasi nesteiden määrä, jotta muistat huolehtia nesteytyksestä.

EDISTYNYT UNEN TARKKAILU
Seuraa untasi kattavasti Garmin Connectissa: näet kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet sekä pulssioksimetrin3 tiedot.

KUUKAUTISKIERRON SEURANTA
Garmin Connectilla voit seurata kiertoasi ja lisäksi kirjata fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Saat myös tietoja harjoittelusta ja ravinnosta kierron eri aikoina. Seuraa kiertoasi suoraan ranteessasi.

YHDISTETTY GPS
Yhdistämällä yhteensopivat älypuhelimet GPS-toimintoon voit seurata kävely-, pyöräily- ja juoksulenkkejäsi tarkasti.

ESILADATUT URHEILUSOVELLUKSET
Muuta kuntoilurutiinejasi suoritusprofiileilla, joita on esimerkiksi jooga-, voima-, kardio- ja uintiharjoituksia varten.

KUNNON SEURANTA
Kun liikut, vívomove 3S pitää kirjaa muun muassa askelista, kiivetyistä kerroksista ja tehominuuteista. Voit jopa synkronoida tiedot useiden Garminin älykellojen välillä.
Tuotteen Vivomove 3s ominaisuuksia:
Vesisuojaus: 5 ATM
Akunkesto: 288 h
GPS: Kyllä
Korkeusmittari: Kyllä
Optinen sykemittari: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Mitat (P x L x K): 39 x 39 x 10.9 mm
Paino: 38,6 g
Garmin on tunnettu huippuluokan GPS-navigaattoreista ja -urheilukelloista, jotka toimivat niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Garminin perusideologiaan kuuluu jatkuva kehitystyö ja halu löytää entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavia ratkaisuja. Garminille navigaattorit ja rannetietokoneet eivät ole vain tuotteita, vaan ne edustavat elämäntapaa. Garmin suunnittelee ja valmistaa loogisia ja toimivia ratkaisuja navigointiin. Innovaatiot ovat olleet tuotekehityksen ytimessä alusta asti. Nykyään Garminia pidetään yleisesti GPS-laitteiden ja rannetietokoneiden markkinajohtajana.

Lisää tuotteita merkiltä Garmin

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!