Vivomove 3 - ID: A062495

GarminVivomove 3

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Garmin - Vivomove 3

Tästä hybridiälykellosta on saatavilla eri värivaihtoehtoja, ja vaikka se näyttää perinteiseltä analogiselta rannekellolta, siinä on olennaisia älyominaisuuksia, joiden avulla pysyt ajan tasalla.
TRADITIONAL WATCH DESIGN
Näyttö on näkyvissä vain tarvittaessa. Kun hipaiset kosketusnäyttöä, osoittimet siirtyvät sivuun.

FASHION-FORWARD MATERIALS
vívomove 3S -kellosta on useita värivaihtoehtoja, ja siinä on silikonihihna ja kehys ruostumatonta terästä, joten se sopii täydellisesti töihin, viikonlopun viettoon – kaikkialle. And it's compatible with industry-standard 20 quick release bands.

RANNESYKEMITTARI
Kello seuraa sykettäsi jatkuvasti2 ja hälyttää, jos se pysyy liian korkeana tai matalana levätessäsi. Sillä voit lisäksi seurata, miten kovasti ponnistelet suoritusten aikana.

NESTEYTYKSEN SEURANTA
Kirjaa päivittäin juomasi nesteiden määrä, jotta muistat huolehtia nesteytyksestä.

EDISTYNYT UNEN TARKKAILU
Seuraa untasi kattavasti Garmin Connectissa: näet kevyen ja syvän unen sekä REM-unen osuudet sekä pulssioksimetrin4 tiedot.

KUUKAUTISKIERRON SEURANTA
Garmin Connectilla voit seurata kiertoasi ja lisäksi kirjata fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Saat myös tietoja harjoittelusta ja ravinnosta kierron eri aikoina. Seuraa kiertoasi suoraan ranteessasi.

BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA
Mittaa kehon energiatasoa vuorokauden ympäri, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon.

STRESSIN SEURANTA
Selvitä, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Lisäksi rentoutumismuistutukset kehottavat tekemään lyhyen hengitysharjoituksen, kun olet stressaantunut.

ESILADATUT URHEILUSOVELLUKSET
Muuta kuntoilurutiinejasi suoritusprofiileilla, joita on esimerkiksi jooga-, voima-, kardio- ja uintiharjoituksia varten.

KUNNON SEURANTA
Kun liikut, vívomove 3 pitää kirjaa muun muassa askelista, kiivetyistä kerroksista ja tehominuuteista. Voit jopa synkronoida tiedot useiden Garminin älykellojen välillä.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

KALENTERINÄKYMÄ
Näet helposti päivän ohjelman kalenterinäkymästä.

AJASTIN JA SEKUNTIKELLO
Ajanotto-ominaisuuksia on helppo käyttää ranteessa.

SYNKRONOI GARMIN CONNECTIN KANSSA
-sovellus on aktiivinen verkkoyhteisö, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä, osallistua kilpailuihin ja jakaa sisältöä.

YHDISTETTY GPS
Yhdistämällä yhteensopivat älypuhelimet GPS-toimintoon voit seurata kävely-, pyöräily- ja juoksulenkkejäsi tarkasti.

Tuotteen Vivomove 3 ominaisuuksia:
Vesisuojaus: 5 ATM
Akunkesto: 288 h
GPS: Kyllä
Korkeusmittari: Kyllä
Optinen sykemittari: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Mitat (P x L x K): 44 x 44 x 11.3 mm
Paino: 46.10 g
Garmin on tunnettu huippuluokan GPS-navigaattoreista ja -urheilukelloista, jotka toimivat niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Garminin perusideologiaan kuuluu jatkuva kehitystyö ja halu löytää entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavia ratkaisuja. Garminille navigaattorit ja rannetietokoneet eivät ole vain tuotteita, vaan ne edustavat elämäntapaa. Garmin suunnittelee ja valmistaa loogisia ja toimivia ratkaisuja navigointiin. Innovaatiot ovat olleet tuotekehityksen ytimessä alusta asti. Nykyään Garminia pidetään yleisesti GPS-laitteiden ja rannetietokoneiden markkinajohtajana.

Lisää tuotteita merkiltä Garmin

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!