Venu 2 Plus - ID: A131101

GarminVenu 2 Plus

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Garmin - Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus on urheilukello juoksuun.

HEALTH SNAPSHOT™ -OMINAISUUS
Kirjaamalla 2 minuutin istunnon voit tallentaa keskeiset tilastot, kuten sykkeen, sykevaihtelun, pulssioksimetrilukeman, hengityksen ja stressin. Sen jälkeen voit luoda tilastoista raportin jaettavaksi yhteensopivan älypuhelimen Garmin Connect™ -sovelluksen kautta.


BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA
Seuraa kehon energiatasoa, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon.


PULSSIOKSIMETRI
Pulssioksimetrilla voit tarkistaa veren happisaturaation milloin tahansa päivän aikana tai vaikka yön ajalta nukkuessasi, jotta näet, miten hyvin kehosi käyttää happea.


STRESSIN SEURANTA
Selvitä, onko päiväsi rauhallinen, tasapainoinen vai stressaava. Rentoutumismuistutukset kehottavat tekemään lyhyen hengitysharjoituksen, kun kello havaitsee, että olet stressaantunut.


KUUKAUTISTEN SEURANTA
Seuraa kuukautiskiertoasi tai raskauttasi Garmin Connect -sovelluksella. Voit esimerkiksi kirjata oireita ja saada liikunta- ja ravitsemusvinkkejä. Naisen terveyden seurantasovelluksella voit jopa tarkastella ja kirjata tietoja suoraan kellossa.


NESTEYTYKSEN SEURANTA
Kirjaa päivittäin juomasi nesteiden määrä, jotta muistat huolehtia nesteytyksestä. Voit jopa määrittää nesteytykselle automaattisen tavoitteen, joka muuttuu sen mukaan, kuinka paljon hikoilet suoritustesi aikana.


HENGITYKSEN SEURANTA
Seuraa hengitystäsi päivän mittaan, nukkuessasi sekä hengitys- ja joogaharjoitusten aikana taikka terveysyhteenvetoistunnon aikana.


UNIPISTEET JA LAAJA UNEN SEURANTA
Saat pistemäärän unesi laadusta ja tietoja siitä, miten voit parantaa untasi. Voit seurata jopa eri univaiheita sekä sykettä, stressiä, pulssioksimetrilukemaa ja hengitystä.


RANNESYKEMITTARI
Kello mittaa sykettäsi jatkuvasti ja hälyttää, jos se pysyy liian nopeana tai hitaana levon aikana. Sen avulla voit lisäksi mitata, miten kovasti työskentelet suoritusten aikana – jopa uidessasi.


RAUHOITTAVA HENGITYSTEKNIIKKA
Kun haluat rentoutua tai keskittyä, voit aloittaa hengitysharjoituksen. Lisäksi kello seuraa stressitasoasi ja hengitystäsi, jotta tiedostat paremmin, miten hengität.


KUNTOIKÄ
Tämä toiminto arvioi kronologisen ikäsi, viikoittaisten kovien suoritusten, leposykkeen ja painoindeksin tai kehon rasvaprosentin avulla, onko kehosi biologista ikääsi nuorempi vai vanhempi. Lisäksi saat vinkkejä kuntoikäsi alentamiseen.ANIMOIDUT HARJOITUKSET KELLOSSASI
Kellossa on esiladattuna helposti seurattavia, animoituja kardio-, voima-, jooga-, pilates- ja HIIT (high-intensity interval training) -harjoituksia ja voit ladata lisää Garmin Connect -sovelluksella.


SISÄISET URHEILUSOVELLUKSET
Pidä kirjaa kaikista liikuntamuodoistasi yli 25 esiladatulla GPS- ja sisälajisovelluksella, joiden lajeja ovat muun muassa kävely, juoksu, pyöräily, allasuinti ja golf.


EDISTYKSELLINEN VOIMAHARJOITTELU
Tässä yksityiskohtaisessa suoritusprofiilissa saat käyttöösi mitoituksen ja voimaharjoittelun omat ennätykset suoraan kellossa. Lisäksi näet kuvallisesti, mitä lihasryhmiä olet harjoittanut.


HIIT-HARJOITUKSET
Tämä uusi suoritusprofiili sisältää ajastimia, joilla voit seurata HIIT-harjoituksiasi (esimerkiksi AMRAP, EMOM, Tabata ja mukautettu). Voit määrittää esimerkiksi kierrosten määrän ja työskentely-/lepointervallit.


LUO HARJOITUKSIA
Voit koota yli 1 600 harjoitteesta omia harjoituksia Garmin Connect -sovelluksessa ja ladata ne sen jälkeen kelloon.


GARMIN-VALMENTAJA
Hanki ranteeseesi maksutta oma juoksuvalmentaja, jonka avulla voit harjoitella vaikkapa 5 000 tai 10 000 metrin matkalle tai puolimaratonille.


TEHOMINUUTIT
Olemme päivittäneet tehominuuttitoiminnon, jotta saat paremmin käsityksen siitä, mihin kellonaikoihin ja mistä suorituksista olet niitä kerännyt. Voit jopa tarkastella niitä tietokenttänä ajoitetuissa suorituksissa.


ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Saat sähköposti- ja, tekstiviestit sekä hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Jos sinulla on Android™-puhelin, voit lähettää valmiita tekstiviestivastauksia, tai voit vastata äänitoiminnolla.


MUSIIKKI
Lataa Spotify-, Deezer- tai Amazon Music -tililtäsi (tarvitset ehkä tilauksen) kappaleita ja soittolistoja. Kuuntele langattomilla kuulokkeilla ilman puhelinta.


TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET
Jos tarvitset apua hätätilanteessa, voit helposti lähettää senhetkisen sijaintisi viestillä etukäteen valitsemillesi yhteyshenkilöille, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen5. Voit jopa määrittää erityisen hätäyhteystiedon, kuten paikallisen hätäpalvelun, jonka numeroon kellosi voi soittaa.


GARMIN PAY™ -LÄHIMAKSU
Kassalla maksaminen ja joukkoliikennejärjestelmän valitseminen on nopeaa, kun käytät Garmin Pay -lähimaksuratkaisua osallistuvien palveluntarjoajien kautta.


CONNECT IQ™ -KAUPPA
Voit lisätä kellotauluja, tietokenttiä ja sovelluksia pariliitettyyn kelloon yhteensopivaan älypuhelimeen ladatusta Connect IQ -kauppasovelluksesta.


SYNKRONOI GARMIN CONNECTIN KANSSA
Garmin Connect -sovelluksessa näet kaikki terveys- ja kuntotietosi samassa paikassa. Voit myös toimia aktiivisessa verkkoyhteisössä, jossa käyttäjät voivat pitää yhteyttä, osallistua kilpailuihin ja jakaa sisältöä.


AKUNKESTO JA NOPEA LATAUS
Saat keskeytyksettä kokonaiskuvan terveydentilastasi, kun akunkesto on jopa 9 päivää älykellotilassa, jopa 24 tuntia GPS-tilassa ja jopa 8 tuntia GPS-tilassa musiikkiominaisuus käytössä. 10 minuutin latauksella jatkat akunkestoa jopa 1 päivän verran älykellotilassa tai 1 tunnin verran GPS-tilassa musiikkiominaisuus käytössä.


AKUNSÄÄSTÖTILA
Voit maksimoida akunkeston vaihtamalla asetusta käyttöön ja pois käytöstä tilanteen mukaan.


VESITIIVIYS
Tämän kellon vesiluokitus on 5 ATM joten sen kanssa voi mennä niin uimaan, suihkuun kuin kylpylään.
Tuotteen Venu 2 Plus ominaisuuksia:
Akunkesto: 216 h
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
GPS: Kyllä
Optinen sykemittari: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Mitat (P x L x K): 43.6 x 43.6 x 12.6 mm
Paino: 51 g
Garmin on tunnettu huippuluokan GPS-navigaattoreista ja -urheilukelloista, jotka toimivat niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Garminin perusideologiaan kuuluu jatkuva kehitystyö ja halu löytää entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavia ratkaisuja. Garminille navigaattorit ja rannetietokoneet eivät ole vain tuotteita, vaan ne edustavat elämäntapaa. Garmin suunnittelee ja valmistaa loogisia ja toimivia ratkaisuja navigointiin. Innovaatiot ovat olleet tuotekehityksen ytimessä alusta asti. Nykyään Garminia pidetään yleisesti GPS-laitteiden ja rannetietokoneiden markkinajohtajana.

Lisää tuotteita merkiltä Garmin

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!