Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Instinct 2X Solar Garmin
Instinct 2X Solar Garmin
Instinct 2X Solar Garmin
Instinct 2X Solar Garmin
Instinct 2X Solar Garmin
Instinct 2X Solar Garmin
Instinct 2X Solar
010-02805-00
Garmin
357-2281
357-2281
Garmin

Instinct 2X Solar

price329 €

Outnorth price -tuotteet ovat huolella valikoituja myyntisuosikkeja, joiden hintoja me vertaamme ajankohtaisiin markkinahintoihin voidaksemme tarjota mahdollisimman houkuttelevat hinnat. Seuraamme ja päivitämme hintoja jatkuvasti, ja Outnorth price -tuotteet suljetaan myös oletusarvoisesti tarjousten ja kampanjoiden ulkopuolelle. 

KokoOneSize
Vain muutama jäljellä. Tilaa pian
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Instinct 2X Solar Garminilta on treenikello, joka auttaa suoriutumaan paremmin. Kestävä älykello GPS:llä ja aurinkosähköisellä latauksella tarjoaa pitkän akunkeston. Kellossa on edistyksellisiä treenitoimintoja, taskulamppu, terveyssensorit ja paljon muuta.

Aurinkovoimalla käyttöön

Power Glass™ -linssi voidaan ladata aurinkoenergialla, mikä pidentää akunkestoa. Voit viettää enemmän aikaa ulkona smartwatch-tilassa lähes rajattoman akunkeston ansiosta auringon säteiden ansiosta.

ABC-sensorit

ABC-sensoreiden avulla voit suunnitella ja navigoida reittisi korkeusmittarin, barometrin ja 3-akselisen elektronisen kompassin ansiosta.

GPS

Kellon GPS:n avulla voit navigoida myös tuntemattomassa ympäristössä. Trackback-toiminnon avulla voit helposti palata takaisin lähtöpisteeseen. Asettaessasi viitepisteen voit myös pitää silmällä, missä sijaitset suhteessa esimerkiksi autoon tai lähtöpisteeseen. Garminiin kuuluvien turva- ja seurantatoimintojen avulla voit olla varma, että saat apua hätätilanteissa. Kun hälytät itse tai kello havaitsee tapahtuman, avustusominaisuus ja tapahtumienhavaintolaite voivat lähettää sijaintisi viestin hätäyhteystiedoillesi, kun se on yhdistetty yhteensopivaan älypuhelimeesi.

Älykkäät toiminnot

Instinct 2X Solar -rannetietokoneella voit helposti nähdä ilmoitukset ja pitää silmällä kalenteriasi. Lisäksi voit maksaa koskettamatta ja asentaa sekä mukauttaa pienoisohjelmia nähdäksesi haluamasi tiedot.

Garmin Connect™

Garmin Connect -sovelluksella voit liittää treenikellon yhteensopivaan älypuhelimeen ja kerätä kaikki terveys- ja treenitietosi yhdessä paikassa. Sovelluksessa voit myös osallistua ryhmiin, kilpailla ja jakaa edistymisesi perheen ja ystävien kanssa.

Sovellukset

Tällä ranteessa olevalla kellolla voit suunnitella treenisi terveyden arvojesi perusteella saavuttaaksesi parhaan suorituskyvyn joka päivä. Instinct 2X Solar voi mitata sykkeesi, unesi, hapenottokykysi ja VO2:si. Näiden arvojen avulla kello voi ehdottaa treenitunteja, antaa sinulle tietoa unen laadustasi, energiatasostasi ja HRV-tilastasi - kootusti aamuraportissa. Useiden sisäänrakennettujen urheilusovellusten avulla voit myös käyttää valmiiksi määritettyjä aktiviteettiprofiileja juoksuun, pyöräilyyn, uimiseen, voimaharjoitteluun, sisäkiipeilyyn, hiihtoon, lumilautailuun, golfiin, joogaan, pilatekseen ja paljon muuhun.
Tuotenumero:
A384728 ONECO1SIZE
|
FS449948
|
357-2281
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenumero: 010-02805-00
Tavarantoimittajan tuotenimike: Instinct 2X, Solar, Graphite
Vesisuojaus: 10 ATM
Optinen sykemittari: Kyllä
GPS: Kyllä
Korkeusmittari: Kyllä
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
Koko: OneSize
Paino: 53 g
Mitat (P x L x K): 45 x 45 x 14,50 mm
Valmistusmaa: Taiwan
Akunkesto: 370 h
Garmin
Arvostelut
(0)
Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!