Garmin Kellot - Garminin kellojen ja aktiivisuusrannekkeiden tarkoituksena on, että voit seurata treenituloksiasi ja parantaa suorituskykyäsi. Ajatuksena on, että Garmin-kellosta tulisi olennainen osa elämääsi ja että se olisi käyttäjäystävällinen ja parasta laatua. Valikoimasta löydät älykkäitä kelloja sekä miehille että naisille.

Garmin Kellot

(3 tuotetta)

Oikea kello tarkoituksiisi


Valitse aktiivisuuskellosi henkilökohtaisen tavoitteesi ja vaatimustesi mukaan. Garminilla on valikoimassaan sekä yksinkertaisia että kehittyneempiä malleja. Kehittyneemmissä malleissa on useita toimintoja auttamaan sinua huippusaavutuksiin. Kehittynyt Garmin-kello voidaan muun muassa yhdistää puhelimeesi näyttämään tekstiviestit, sähköpostit ja muutkin viestit. Se voi auttaa sinua suunnistamaan sisäänrakennettujen karttojen ja GPS:n avulla, laskemaan askeleesi askelmittarilla, analysoimaan tuotettua tietoa treenistäsi ja paljon muuta. Nämä toiminnot sopivat sinulle, joka treenaat vakavasti tai olet tekniikkanörtti. Halutessasi helpon apuvälineen arkeen suosittelemme aktiivisuusranneketta, joka on yksinkertainen kello. Se muistuttaa liikunnasta, jos olet jäänyt liian pitkäksi aikaa paikoillesi, toimii askelmittarina, näyttää matkan etäisyyden ja kalorikulutuksen sekä paljon muutakin. Erinomainen apuväline, kun haluat olla suunnitelmallisempi treenauksessasi ja aktiviteeteissasi.

Tyylikäs ja älykäs kello


Garminin kellot ovat tyylikkäitä ja älykkäitä. Kun olet kerran käyttänyt aktiivisuuskelloasi tai -rannekettasi, ymmärrät, miksi ne ovat niin suosittuja. Tee treenisi, tuloksesi ja kehityksesi seuraamisesta yksinkertaista aktiivisuuskellolla, jonka kiinnität helposti ranteeseesi. Täältä löydät useita erilaisia malleja - valitse se, joka kuvastaa persoonallisuuttasi parhaiten. Ei ole milloinkaan ollut helpompaa parantaa treenaustasi ja terveyttäsi!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!