Garmin Action Kamerat - Nyt voit vihdoinkin tallentaa seikkailusi livenä Garminin actionkameralla. Vältä epäselvät kuvat ja huono laatu, actionkameralla et menetä ainuttakaan minuuttia! Pyöräile alamäkeä kamera kiinnitettynä kypärään ja ystäväsi tulevat pidättelemään henkeään seuratessaan mukanasi alaspäin. Joillakin kameroilla voi kuvata yhtä hyvälaatuisia kuvia niin maalla kuin vedessäkin. Ota kamera mukaasi vedenalaiseen seikkailuun ja löydät aivan uuden maailman pinnan alta.
Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Nyt voit vihdoinkin tallentaa seikkailusi livenä Garminin actionkameralla. Vältä epäselvät kuvat ja huono laatu, actionkameralla et menetä ainuttakaan minuuttia! Pyöräile alamäkeä kamera kiinnitettynä kypärään ja ystäväsi tulevat pidättelemään henkeään seuratessaan mukanasi alaspäin. Joillakin kameroilla voi kuvata yhtä hyvälaatuisia kuvia niin maalla kuin vedessäkin. Ota kamera mukaasi vedenalaiseen seikkailuun ja löydät aivan uuden maailman pinnan alta.

Kuvaa kaikki seikkailusi

On huomattu, että yhä useammat ihmiset eivät enää valitse perinteisiä kameroita lähtiessään kesälomaseikkailulle, sillä niiden laatu ja suorituskyky eivät vastaa nykypäivän vaatimuksia. Suosituin vaihtoehto tänä päivänä on actionkamera, joka selviää rajuissakin olosuhteissa ja kuvaa hyvin kovasta vauhdista, korkeudesta ja aktiviteetista riippumatta. Carminin actionkameroilla on useita älykkäitä ominaisuuksia, minkä vuoksi tämän tyyppinen kamera on ainutlaatuinen. Jos aiot sukeltaa, valitse kamera, jolla voi kuvata vedessä. Ne ovat usein varustettu GPS:llä, niin että voit seurata kuinka syvällä, pitkään tai nopeasti kuvaat. GPS-anturit seuraavat liikkeitäsi reaaliajassa. Kamerassa on avoin mikrofoni, jossa on selkeä ääni jopa veden alla. Actionkamerat ovat usein pieniä ja lujatekoisia, jopa niin pieniä, että voit kiinnittää kameran esimerkiksi pyöräilykypärään tai rintaasi.

Garminin tyylikäs ja kätevän kokoinen kamera

Garminin actionkamera ei ole vain tehokas, älykäs ja kätevä, vaan se on myös tyylikkäästi suunniteltu. Valitse kamera, joka sopii persoonalliseen makuusi ja jolla voit tallentaa vauhdikkaat aktiviteettisi oikealla tavalla. Löydät täältä myös älykkäitä lisälaitteita kameraasi, kaikenlaisen käytön parantamiseksi.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!