Forerunner 245 - ID: A057387

GarminForerunner 245

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Forerunner 245 Garmin

GPS-älykello seuraa tilastojasi, laskee tulokset ja selvittää kaiken suorituskyvystäsi, juoksutavastasi, harjoittelustasi ja jopa tavoitteistasi.
KOMPAKTI MUOTOILU
Ohut ja kevyt kello sopii erinomaisesti juoksuun ja päivittäiseen käyttöön.

ERINOMAISESTI JUOKSUUN SOPIVAT MATERIAALIT
Forerunner 245 -kellossa on hienkestävä silikonihihna ja kestävä Corning® Gorilla® Glass 3 -kellotaulu, joten se kestää kaikissa olosuhteissa.

GARMIN-VALMENTAJA
Mukautettavissa harjoitussuunnitelmissa on asiantuntevien valmentajien ohjeita ja maksuttomia harjoitusohjelmia, jotka mukautuvat tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Harjoitukset synkronoituvat suoraan puhelimeesi.

URHEILUSOVELLUKSET VALMIINA
Lisää vaihtelua harjoituksiisi esimerkiksi pyöräilyyn, allasuintiin, sisäsuotuun, crosstrainer-harjoitteluun ja stepperiin tarkoitetuilla suoritusprofiileilla.

RANNESYKEMITTARI
Kello seuraa sykettäsi jatkuvasti3 ja hälyttää, jos se pysyy liian korkeana tai matalana levätessäsi. Sillä voit lisäksi seurata, miten kovasti ponnistelet suoritusten aikana. Myös veden alla.

SISÄINEN GPS
Voit seurata juoksureittejäsi ja saada tarkat tilastotiedot esimerkiksi matkasta, tahdista ja intervalleista.

JUOKSUN DYNAMIIKKA
Yhteensopivan lisävarusteen kanssa käytettynä Forerunner 245 mittaa tärkeitä juoksun metriikkatietoja , kuten askeltiheyttä, askeleen pituutta, maakosketuksen kestoa ja tasapainoa.

MAKSIMAALINEN HAPENOTTOKYKY
Harjoittele tehokkaammin maksimaalisen hapenottokyvyn, mittarilla, joka kertoo odotettavissa olevasta suorituskyvystä ja ottaa huomioon jopa kuumuudesta tai korkeasta paikasta johtuvan suorituskyvyn muutoksen.

PULSSIOKSIMETRI
Rannelaitteen anturi arvioi kehosi veren happisaturaation4, jonka avulla voit arvioida, miten happi imeytyy kehoosi erityisesti nukkuessasi.

HARJOITTELUN TILA
Tämä metriikka arvioi aiempia harjoituksiasi ja suorituskykytietojasi ja kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti vai liikaa.

HARJOITUSVAIKUTUS
Saat selville, miten harjoituksesi vaikuttavat kestävyytesi, nopeutesi ja voimasi kehitykseen sekä aerobiseen ja anaerobiseen suoriutumiseesi. palaute.

HARJOITTELUN KUORMITTAVUUS
Tämä tilasto mittaa harjoittelun määrää viimeisen 7 päivän aikana ja vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

AKUNKESTO
Voit juosta sydämesi kyllyydestä, sillä kellosta ei lopu virta kesken. Sen akku kestää älykellotilassa jopa 7 päivää ja GPS-tilassa jopa 24 tuntia.

BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA
Seuraa kehon energiatasoa, jotta tiedät parhaat ajat toimintaan ja lepoon.

KUUKAUTISTEN SEURANTA
Voit parantaa kehontuntemustasi seuraamalla kuukautiskierron tietoja, kirjaamalla fyysisiä ja tunnepuolen oireita sekä havainnoimalla kierron säännöllisyyttä, epäsäännöllisyyttä tai siirtymistä menopaussivaiheeseen.

Pysy yhteydessä juostessasi.
Pysy yhteydessä juostessasi.
ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET
TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET
Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kellosi havaitsee tapahtuman, hätätilanne- ja tapahtumantunnistustoiminnot2 lähettävät sijaintisi hätäyhteyshenkilöillesi.

CONNECT IQ™ -KAUPPA
CONNECT IQ™ -KAUPPA
Voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupasta.

SYNKRONOITUU GARMIN CONNECT™ -SOVELLUKSEN KANSSA
SYNKRONOITUU GARMIN CONNECT™ -SOVELLUKSEN KANSSA
Lataa suorituksiasi Garmin Connectiin , sillä sovelluksen kautta voit olla yhteydessä vilkkaaseen verkkoyhteisöön, kilpailla toisia vastaan ja jakaa onnistumisiasi sosiaalisessa mediassa.

Ominaisuudet Forerunner 245:
Vesiensuojelu: 5 ATM
Akun kesto: 168 h
GPS: Kyllä
Optinen sykemittari: Kyllä
Mukana jalkapodi: Ei
Mukana sykevyö: Ei
Mitat P x L x K 42.3 x 12.2 x 2.3 mm
Paino: 38,5 g
Garmin on tunnettu huippuluokan GPS-navigaattoreista ja -urheilukelloista, jotka toimivat niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Garminin perusideologiaan kuuluu jatkuva kehitystyö ja halu löytää entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavia ratkaisuja. Garminille navigaattorit ja rannetietokoneet eivät ole vain tuotteita, vaan ne edustavat elämäntapaa. Garmin suunnittelee ja valmistaa loogisia ja toimivia ratkaisuja navigointiin. Innovaatiot ovat olleet tuotekehityksen ytimessä alusta asti. Nykyään Garminia pidetään yleisesti GPS-laitteiden ja rannetietokoneiden markkinajohtajana.

Lisää tuotteita Garmin

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!