Fenix 6X Pro Solar - ID: A062471

GarminFenix 6X Pro Solar

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Garmin - Fenix 6X Pro Solar

Fenix 6X Pro Solar on ensimmäinen aurinkolatausta tukeva kellomme. Se ei rajoita menemisiäsi. Sen 1,4-tuumainen Power Glass™ -linssi pidentää akunkestoa auringonvalon avulla seikkailuihin maastossa.
ENSILUOKKAISET MATERIAALIT
Valitse QuickFit-hihnavalikoimasta malli, joka sopii elämäntyyliisi ja ainutlaatuiseen hiilenharmaaseen DLC-pinnoitettuun kehykseen tai titaanikehykseen

URHEILUSOVELLUKSET
Voit käyttää esiladattuja suoritusprofiileja esimerkiksi polkujuoksuun, uintiin, juoksuun, pyöräilyyn, patikointiin, soutuun, hiihtoon ja golfiin.

VAPAALASKUN TIEDOT
Tämä profiili erottaa laskettelun ja nousun toisistaan ja näyttää nousuun tai laskuun liittyvät tiedot.

ANIMOIDUT HARJOITUKSET
Kello sisältää helposti seurattavia, animoituja kardio-, voima-, jooga- ja pilatesharjoituksia, joita voi katsella suoraan kellon näytössä. Voit valita esiladattuja animoituja harjoituksia tai ladata lisää Garmin Connect™ -yhteisöstä.

VIRRANHALLINTA
Katso, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akunkestoon, jotta voit tehdä akunkestoa pidentäviä muutoksia nopeasti.

RANNESYKEMITTARI
Edistyksellinen optinen sykemittaustekniikka1 mittaa kuntoilusuoritustesi intensiivisyyttä ja sykevaihtelua Myös veden alla.

BODY BATTERY™ -ENERGIANSEURANTA
Optimoi kehon energisyys toimintaan tai lepoon mittaamalla sykevaihtelua, stressiä, unta ja muita tietoja.

NESTEYTYKSEN SEURANTA
Nesteytys on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Kirjaa päivittäin juomasi veden määrä, jotta nesteytyksesi pysyy kunnossa ja näet, miten johdonmukaisesti toimit eri päivinä.

SUORITUSKYKYMITTAUS
Tarkastele edistyneitä harjoittelutietoja, jotka sisältävät esimerkiksi juoksun dynamiikkatietoja1, lämpötilan ja korkeuden perusteella mukautetun maksimaalisen hapenottokyvyn ja palautumisohjauksen.

PACEPRO-TEKNIIKKA
Ensimmäinen lajissaan PacePro-toiminnon kaltevuuden perusteella toimivan opastuksen ansiosta pysyt tahdissa juostessasi reittiä.


Käytä täysvärisiä CourseView-karttoja, jotka sisältävät yli 41 000 golfkenttää eri puolilta maailmaa, sekä painikekohdistusta ja PlaysLike-etäisyyttä.

AKUN AURINKOLATAUS
Virta riittää enintään 21 päiväksi älykellotilassa ja 3 lisäpäiväksi käytettäessä aurinkolatausta3 sekä 15 tunniksi GPS-tilassa ja yhdeksi lisätunniksi käytettäessä aurinkolatausta3.

CLIMBPRO-OMINAISUUS
Käyttämällä ClimbPro-noususuunnittelua näet reaaliaikaiset tiedot tämänhetkisistä ja tulevista nousuistasi, kuten kaltevuuden, etäisyyden ja nousun.

USEAN GNSS-SATELLIITTIJÄRJESTELMÄN TUKI
Käyttämällä useaa maailmanlaajuista satelliittijärjestelmää (GPS, GLONASS ja Galileo) paikannus sujuu myös haastavammissa ympäristöissä kuin pelkän GPS-järjestelmän avulla.

ABC-ANTURIT
Navigoi seuraava reittisi ABC-antureilla, joihin kuuluvat korkeusmittari, ilmanpainemittari sään seurantaan ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

PULSSIOKSIMETRI
Pulssioksimetri2 suuntaa valonsäteitä ranteeseesi ja mittaa kehosi hapenkäyttöä unen tarkkailua ja korkeuteen sopeutumisen arviointia varten.

HENGITYKSEN SEURANTA
Seuraa hengitystäsi päivän mittaan, nukkuessasi sekä hengitys- ja joogaharjoitusten aikana.

VIRRANSÄÄSTÖTILA
Seikkaile lähellä ja kaukana latausten välillä. Virransäästötila, jossa kello käyttää GPS-paikannukseen erittäin vähän virtaa, saa virran riittämään moneksi viikoksi.

TOPOACTIVE EUROPE- JA LASKETTELUKARTAT
Navigoi seikkaillessasi TopoActive Europe -karttojen avulla. Näet rinteiden nimet ja vaikeusluokitukset yli 2 000 maailmanlaajuisesta laskettelukeskuksesta.

KIERTOMATKAREITITYS
Määrittämällä kuljettavan matkan saat reittiehdotuksia, joita voit palata lähtöpisteeseen. Suosioon perustuva Trendline™ -reititys helpottaa parhaiden paikallisten polkujen etsintää.

KÄÄNNÖSKOHTAINEN NAVIGOINTI
Hyödynnä reitin seuraamisen aikana käännöskohtaisia ohjeita, jotka ilmaisevat seuraavan käännöksen etukäteen.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloon, kun se on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.

MUSIIKKISOVELLUKSET
Voit tallentaa enintään 2 000 kappaletta tai käyttää esiladattuja suoratoistosovelluksia yhteensopivista palveluista,. , joita ovat esimerkiksi Spotify® ja Deezer, ja kuunnella kuulokkeilla Bluetooth®-tekniikan avulla.

GARMIN PAY
Kassalla maksaminen on nopeaa, kun käytät Garmin Pay -lähimaksuratkaisua osallistuvien palveluntarjoajien kautta.

TURVALLISUUS- JA JÄLJITYSOMINAISUUDET
Jos tunnet olosi turvattomaksi tai kellosi havaitsee tapahtuman, hätätilanne- ja tapahtumantunnistustoiminnot5 lähettävät sijaintisi hätäyhteyshenkilöillesi.

CONNECT IQ™ -KAUPPA
Voit ladata mukautettuja kellotauluja, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupasta.
Tuotteen Fenix 6X Pro Solar ominaisuuksia:
GPS: Kyllä
Optinen sykemittari: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Garmin on tunnettu huippuluokan GPS-navigaattoreista ja -urheilukelloista, jotka toimivat niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Garminin perusideologiaan kuuluu jatkuva kehitystyö ja halu löytää entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavia ratkaisuja. Garminille navigaattorit ja rannetietokoneet eivät ole vain tuotteita, vaan ne edustavat elämäntapaa. Garmin suunnittelee ja valmistaa loogisia ja toimivia ratkaisuja navigointiin. Innovaatiot ovat olleet tuotekehityksen ytimessä alusta asti. Nykyään Garminia pidetään yleisesti GPS-laitteiden ja rannetietokoneiden markkinajohtajana.

Lisää tuotteita merkiltä Garmin

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!