• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi
Background nature 380

Etsimäsi tuotemerkin tuotteet on valitettavasti loppuunmyyty.

Sopisiko kenties jokin alla olevista tuotteista? Voit myös käyttää hakutoimintoamme löytääksesi haluamasi tuotteen.

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Frozzypack on eväsrasia, joka pitää ruoan viileänä. Näppärä kylmä eväsrasia helpottaa vanhempien ja kaikkien eväsrasioita töissä ja ulkoillessa tarvitsevien elämää. Frozzypack voitti "Vuoden tuote" -palkinnon Ruotsissa.

Frozzypack on ainutlaatuinen keksintö, joka parantaa eväiden säilyvyyttä. Caroline Sundberg keksi tuotteen, kun hänen tyttärensä harrasti luistelua, mutta ei pystynyt kuljettamaan kylmälaukkua mukanaan. Frozzypackin avulla voit keskittyä eväiden terveellisyyteen ja tehdä monipuolisempia eväitä, niiden säilyvyyttä murehtimatta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!