Fjellpulken

-
Fjellpulken-pulkka on moninkertainen testivoittaja. Moni ulkoilija onkin viettänyt osan lapsuuttaan Fjellpulkenin pulkassa tai ahkiossa. Nykyisin Fjellpulkenin valikoimasta löytyy lasten pulkkia, ultrakevyitä vaellusahkioita ja kaikkea siltä väliltä.

Fjellpulken

(28 tuotetta)

Fjellpulkenin iskulause on ”Osaamista ja laatus vuodesta 1963”. Yli 50 vuotta on norjalainen yritys Fjellpulken varustaneet ulkoilmaihmisiä ja aktiivisia lapsia ja aikuisia korkealaatuisilla ahkioilla.


Ahkioita vaativiin seikkailuihin


Valikoimasta löydät muun muassa klassisia vaellusahkioita, jotka soveltuvat varusteiden yksinkertaiseen kuljetukseen. Löydät myös Expedition-ahkioita vaativampaan käyttöön. Nämä voivat olla olennaisia varusteita tunturiseikkailussa.


Suuri valikoima Outnorthilta


Outnorthilta löydät suuren valikoima Fjellpulkenin tuotteita, keskiössä varusteet vaellukseen ja pidemmille tutkimusretkille. Meillä on muun muassa vetoahkioita sekä lasten ahkioita, joissa on tuulilasi sekä selkätuki pienempien lasten turvalliseen kuljetukseen. Löydät myös kaikenlaisia lisävarusteita, joita saatat tarvita voidaksesi vetää ahkiota, kuten vetovaljaita ja –vöitä sekä vetoaisoja. Kilkkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!