Women's Keb Trousers - ID: A052582

FjällrävenWomen's Keb Trousers

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Women's Keb Trousers Fjällräven

Fjällräven Women's Keb Trousers ovat teknisesti kehittyneet vaellushousut, jotka on valmistettu joustokankaasta ja kestävästä G-1000 Eco -kankaasta. Optimoitu istuvuus ja hengittävyys. Käytännölliset taskut. Saatavilla sekä regular että short lahkeen pituuksissa. Short on 5 cm lyhyempi kuin regular.
Keb Trousers on teknisesti kehittynyt vaellus housu täydellinen istuvuus ja huolellisesti laadittu yksityiskohtia. Tarkoitettu vaelluksin kun liike on yhtä tärkeää kuin kestävyys ja suojaa teräviä kiviä jne. Näin ollen, esimerkiksi, takapuoli ja polvet esimuotoiltu, jossa erittäin kestävät saumat.
 • Kestävä G-1000 Eco takaosassa, jalkojen etupuolella, polvissa ja alaosassa lahkeen sisäreunassa, jossa se myös on vahvistettu kaksinkertaisella kankaalla joka estä kulumista kun kävele saappaila. 
 • Sisempi sauma on poistettu ja korvattu koko kappalela, vähentää kulumista.
 • Tuuletus aukko vetoketjulla polvesta lonkan ja pitkin säärtä jolloin vapautuu ylimääräistä lämpöä.
 • Laajennettu vetoketju ylimääräistä ilmanvaihtoa varten.
 • Sisäinen verkkotasku pikkutavaroille.
 • Hihna säätö soljella nilkassa.
 • Koukku jonka voi kiinnittää monon tai kenkän.
 • Paino: 504 g (koko 48)
Materiaalit: 
 • Stretch: 98% polyamidi 2% elastaania 
 • G-1000: 65% kierrätettyä polyesteriä, 35% sertifioitu puuvilla boilogisk
Ominaisuudet Women's Keb Trousers:
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Raakapituus: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Zip-off: Ei
Ilmanvaihto: Kyllä
Vuori: Vuoreton
Taskujen määrä: 4 kpl
Stretch: Kyllä
Vahvistukset: Kyllä
Takataskut: 0 kpl
Lahjetaskut: 2 kpl
Etutaskut: 2 kpl
Fjällrävenin tuotteet koostuvat uusista suosikeista ja rakastetuista klassikoista. Ne ovat erittäin pidettyjä niiden korkean laadukkuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Monet meistä muistavat klassisen Kånken-repun jo kouluajoilta ja varhaisista seikkailuista. Fjällräven on skandinaavisista ulkoilumerkeistä ehkä tunnetuin tavaramerkki. Nykyään moni Fjällräven-tuote on varsinainen klassikko. Ainakin Ruotsissa kaikki tietävät mitä Fjällräven-housut ovat, ja repuista ruotsalaisten suosikki on Kånken. Monille Fjällräven-tuotteille on tunnusomaista, että niistä on tullut "sukupolvituotteita". Se johtuu niiden erinomaisesta kulutuskestävyydestä. Ainutlaatuinen G1000-kangas on myötävaikuttanut asiaan vahvasti. Se oli alun perin tarkoitettu telttakankaaksi, mutta se on vuosien saatossa ollut Fjällrävenin tuotannon selkäranka. Tuotteiden pitkäikäisyys myötävaikuttaa ympäristörasituksen vähenemiseen, ja sehän on hyvä asia.

Lisää tuotteita Fjällräven

Näytä kaikki Vaellushousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Olemme pieni yritys verrattuna moniin muihin, mutta kaikki meidän yrityksessämme työskentelevät ympäristökysymysten parissa. Me teemme alinomaa työtä sen eteen, että tulisimme paremmiksi tukemalla tutkimusta. Haluamme seistä sen takana, mitä teemme, ja että ihmiset olisivat ylpeitä käyttäessään Fjällrävenin tuotteita.”

  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Ympäristö: Fjällrävenillä on kestävyydelle toimintaohjelma, jossa mm. materiaalivalinta, kemikaalit, vesi ja kulutus ovat tärkeimmässä osassa. Strategiat kestävyyden toimintaohjelmassa. Mutta ehdottomasti tärkein kysymys on vähentää kemikaalien käyttöä, mikä tapahtuu yhteistyössä Greenpeacen kanssa. Kulutuksen vähentäminen on yksi tapa olla ympäristöystävällinen. Fjällrävenin tavoite on valmistaa tuotteita, jotka kestävät yhtä sukupolvea kauemmin. Ja tulla yhdeksi parhaista kestävyyttä edistävistä Outdoor-merkeistä maailmassa.

  Kierrätys: Fjällräven on parhaillaan ottamassa käyttöön menetelmiä, joiden avulla asiakkaat pystyvät palauttamaan vanhat kuluneet G1000-tuotteet, joista valmistetaan uusia G1000-tuotteita samalla korkealla laadulla kuin alkuperäistuotteitakin.

  Eläimet: Tärkein kysymys on untuvapeite sekä se, etteivät linnut enää kärsi. Fjällräven ei hyväksy hanhien elävänä pyytämistä, vaan käyttää ainoastaan korkealaatuista untuvaa, jota saadaan sopimuksenalaisilta tiloilta, joilla hanhet on tarkoitettu syötäviksi. Untuvaprosessi sai vuoden 2010 aikana kunniamaininnan, sillä se oli hyvin kontrolloitua. Fjällräven käyttää vaatteissaan vain Arctic Furin tekoturkiksia. Karjankasvatuksessa ja eläimen hyvinvoinnissa tärkeä kysymys Fjällrävenille on pitää naali, yrityksen suojelueläin, omana logonaan. Lajin suojelu on tärkeä kysymys, ja Fjällräven tukee tutkimusta ja etsii alinomaa tapoja, joilla voi auttaa naalikannan säilyttämisessä. Kaikki merinovilla on mulesing-vapaata.

  Etiikka: Meillä on Code of conduct. Sosiaalinen toimintasuunnitelma työntekijöiden oikeuksista. Vahvistetut minimipalkat.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!