Women's Forest Wool Padded Vest - ID: A140944

FjällrävenWomen's Forest Wool Padded Vest

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Fjällräven - Women's Forest Wool Padded Vest

Women's Forest Wool Padded Vest valmistettu joustavasta polyesterikankaasta, kyljissä joustavat ribbikaistaleet. Tämä metsästysliivi istuu hyvin ja antaa vapauden liikkua. Se on valmistettu G-1000 Silent Eco -materiaalista, ja eristeenä on uusiutuvasta ruotsalaisesta villasta yhteistyössä Lavalan©-yhtiön kanssa valmistettu toppaus. Tikattu kaarroke jatkuu selkäpuolella lisäten kestävyyttä, kun kannetaan kivääriä tai reppua. Isot läpälliset taskut. Tämä monipuolinen metsästysliivi sopii käytettäväksi paidan tai neuleen päällä. Miksei myös lämmikkeenä kuoritakin kanssa.
Materiaali 1:
100% polyesteriä
Materiaali 2:
75 % villaa, 25 % polyesteriä
G-1000® Silent Eco:
65% polyesteri, 35% puuvilla
Tuotteen Women's Forest Wool Padded Vest ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Päämateriaali: Polyesteri
Paino: 434 g
Toppaus: Kevyt toppaus
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 4
Täyte: Villa
Fjällrävenin tuotteet koostuvat uusista suosikeista ja rakastetuista klassikoista. Ne ovat erittäin pidettyjä niiden korkean laadukkuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Monet meistä muistavat klassisen Kånken-repun jo kouluajoilta ja varhaisista seikkailuista.

Lisää tuotteita merkiltä Fjällräven

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Olemme pieni yritys verrattuna moniin muihin, mutta kaikki meidän yrityksessämme työskentelevät ympäristökysymysten parissa. Me teemme alinomaa työtä sen eteen, että tulisimme paremmiksi tukemalla tutkimusta. Haluamme seistä sen takana, mitä teemme, ja että ihmiset olisivat ylpeitä käyttäessään Fjällrävenin tuotteita.”

  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Ympäristö: Fjällrävenillä on kestävyydelle toimintaohjelma, jossa mm. materiaalivalinta, kemikaalit, vesi ja kulutus ovat tärkeimmässä osassa. Strategiat kestävyyden toimintaohjelmassa. Mutta ehdottomasti tärkein kysymys on vähentää kemikaalien käyttöä, mikä tapahtuu yhteistyössä Greenpeacen kanssa. Kulutuksen vähentäminen on yksi tapa olla ympäristöystävällinen. Fjällrävenin tavoite on valmistaa tuotteita, jotka kestävät yhtä sukupolvea kauemmin. Ja tulla yhdeksi parhaista kestävyyttä edistävistä Outdoor-merkeistä maailmassa.

  Kierrätys: Fjällräven on parhaillaan ottamassa käyttöön menetelmiä, joiden avulla asiakkaat pystyvät palauttamaan vanhat kuluneet G1000-tuotteet, joista valmistetaan uusia G1000-tuotteita samalla korkealla laadulla kuin alkuperäistuotteitakin.

  Eläimet: Tärkein kysymys on untuvapeite sekä se, etteivät linnut enää kärsi. Fjällräven ei hyväksy hanhien elävänä pyytämistä, vaan käyttää ainoastaan korkealaatuista untuvaa, jota saadaan sopimuksenalaisilta tiloilta, joilla hanhet on tarkoitettu syötäviksi. Untuvaprosessi sai vuoden 2010 aikana kunniamaininnan, sillä se oli hyvin kontrolloitua. Fjällräven käyttää vaatteissaan vain Arctic Furin tekoturkiksia. Karjankasvatuksessa ja eläimen hyvinvoinnissa tärkeä kysymys Fjällrävenille on pitää naali, yrityksen suojelueläin, omana logonaan. Lajin suojelu on tärkeä kysymys, ja Fjällräven tukee tutkimusta ja etsii alinomaa tapoja, joilla voi auttaa naalikannan säilyttämisessä. Kaikki merinovilla on mulesing-vapaata.

  Etiikka: Meillä on Code of conduct. Sosiaalinen toimintasuunnitelma työntekijöiden oikeuksista. Vahvistetut minimipalkat.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!