Men's Keb Trousers - ID: A052565

Kampanja
Fjällräven

FjällrävenMen's Keb Trousers

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Fjällräven - Men's Keb Trousers

Fjällräven Men's Keb Trousers ovat tekniset vaellushousut, jotka on valmistettu joustokankaasta (stretch) ja kestävästä G-1000 Eco -materiaalista. Optimoitu istuvuus ja hengittävyys. Käytännölliset taskut. Valitse kahden pituuden väliltä sinulla sopivat – Regular on sisälahkeesta 5 cm lyhyempi kuin Long. Miesten koot.
Housuissa on painotettu sekä liikkuvuutta että kestävyyttä, mm. suojaa teräviltä kiviltä. Siksi esim. housujen takamus ja polvet ovat muotoiltuja ja vahvistettuja.
 • Kestävää G-1000 Eco -kangasta takamuksessa, reisien etupuolella, polvissa sekä lahkeiden alaosan sisäsivuilla, missä on lisäksi kaksinkertainen kangas suojaksi vaelluskenkien hankaukselta.
 • Haarojen ja lahkeiden sisäsauma on korvattu saumattomalla kangaskaistaleella.
 • Vetoketjulliset tuuletusaukot pohkeissa ja polvista lanteisiin ylimääräisen lämmön vapauttamista varten.
 • Pidennetty sepalus mahdollistaa lisätuuletuksen.
 • Verkkotasku pikkuesineille sisäpuolella.
 • Soljelliset kiristysremmit lahkeiden suissa.
 • Koukut monoihin tai vaelluskenkiin kiinnitystä varten.
Materiaali 1: 63 % polyamidi, 26 % polyesteri, 11 % elastaani
Materiaali 2: 65 % polyesteri, 35 % puuvilla
Tuotteen Men's Keb Trousers ominaisuuksia:
Zip-off: Ei
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Normaali
Päämateriaali: Polyesteri
Kenkäkoukut: Kyllä
Raakapituus: Ei
Säätö lahkeen alaosassa: Kyllä
Ilmanvaihto: Kyllä
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Ei
Vyölenkit: Kyllä
Vettähylkivä: Ei
Paino: 640 g
Toppaus: Ei toppausta
Taskujen määrä: 4
Stretch: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistettuja osia: Kyllä
Bib (rintalappu): Ei
Olkaimet: Ei
Fjällrävenin tuotteet koostuvat uusista suosikeista ja rakastetuista klassikoista. Ne ovat erittäin pidettyjä niiden korkean laadukkuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Monet meistä muistavat klassisen Kånken-repun jo kouluajoilta ja varhaisista seikkailuista.

Lisää tuotteita merkiltä Fjällräven

Näytä kaikki Vaellushousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Olemme pieni yritys verrattuna moniin muihin, mutta kaikki meidän yrityksessämme työskentelevät ympäristökysymysten parissa. Me teemme alinomaa työtä sen eteen, että tulisimme paremmiksi tukemalla tutkimusta. Haluamme seistä sen takana, mitä teemme, ja että ihmiset olisivat ylpeitä käyttäessään Fjällrävenin tuotteita.”

  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Ympäristö: Fjällrävenillä on kestävyydelle toimintaohjelma, jossa mm. materiaalivalinta, kemikaalit, vesi ja kulutus ovat tärkeimmässä osassa. Strategiat kestävyyden toimintaohjelmassa. Mutta ehdottomasti tärkein kysymys on vähentää kemikaalien käyttöä, mikä tapahtuu yhteistyössä Greenpeacen kanssa. Kulutuksen vähentäminen on yksi tapa olla ympäristöystävällinen. Fjällrävenin tavoite on valmistaa tuotteita, jotka kestävät yhtä sukupolvea kauemmin. Ja tulla yhdeksi parhaista kestävyyttä edistävistä Outdoor-merkeistä maailmassa.

  Kierrätys: Fjällräven on parhaillaan ottamassa käyttöön menetelmiä, joiden avulla asiakkaat pystyvät palauttamaan vanhat kuluneet G1000-tuotteet, joista valmistetaan uusia G1000-tuotteita samalla korkealla laadulla kuin alkuperäistuotteitakin.

  Eläimet: Tärkein kysymys on untuvapeite sekä se, etteivät linnut enää kärsi. Fjällräven ei hyväksy hanhien elävänä pyytämistä, vaan käyttää ainoastaan korkealaatuista untuvaa, jota saadaan sopimuksenalaisilta tiloilta, joilla hanhet on tarkoitettu syötäviksi. Untuvaprosessi sai vuoden 2010 aikana kunniamaininnan, sillä se oli hyvin kontrolloitua. Fjällräven käyttää vaatteissaan vain Arctic Furin tekoturkiksia. Karjankasvatuksessa ja eläimen hyvinvoinnissa tärkeä kysymys Fjällrävenille on pitää naali, yrityksen suojelueläin, omana logonaan. Lajin suojelu on tärkeä kysymys, ja Fjällräven tukee tutkimusta ja etsii alinomaa tapoja, joilla voi auttaa naalikannan säilyttämisessä. Kaikki merinovilla on mulesing-vapaata.

  Etiikka: Meillä on Code of conduct. Sosiaalinen toimintasuunnitelma työntekijöiden oikeuksista. Vahvistetut minimipalkat.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!