Keb Trousers Women (2018) - ID: 89235

FjällrävenKeb Trousers Women (2018)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Keb Trousers Women (2018) Fjällräven

Fjällräven Keb Trousers woman on teknisesti kehittynyt vaellus housu joustavasta ja kestävästä G-1000 Eco. Optimoitu istuvuus, ilmanvaihto ja taskut.

Keb Trousers on teknisesti kehittynyt vaellus housu täydellinen istuvuus ja huolellisesti laadittu yksityiskohtia. Tarkoitettu vaelluksin kun liike on yhtä tärkeää kuin kestävyys ja suojaa teräviä kiviä jne. Näin ollen, esimerkiksi, takapuoli ja polvet esimuotoiltu, jossa erittäin kestävät saumat.

 • Kestävä G-1000 Eco takaosassa, jalkojen etupuolella, polvissa ja alaosassa lahkeen sisäreunassa, jossa se myös on vahvistettu kaksinkertaisella kankaalla joka estä kulumista kun kävele saappaila.
 • Sisempi sauma on poistettu ja korvattu koko kappalela, vähentää kulumista.
 • Tuuletus aukko vetoketjulla polvesta lonkan ja pitkin säärtä jolloin vapautuu ylimääräistä lämpöä.
 • Laajennettu vetoketju ylimääräistä ilmanvaihtoa varten.
 • Sisäinen verkkotasku pikkutavaroille.
 • Hihna säätö soljella nilkassa.
 • Koukku jonka voi kiinnittää monon tai kenkän.
 • Paino: 504 g (koko 48)

Materiaalit: 

 • Stretch: 98% polyamidi 2% elastaania
 • G-1000: 65% kierrätettyä polyesteriä, 35% sertifioitu puuvilla boilogisk
Ominaisuudet Keb Trousers Women (2018):
Raw length: Ei
Kenkäkoukut: Kyllä
Päämateriaali: Puuvilla/Polyesteri
Säätö housujen pohjassa: Kyllä
Sopii: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Zip-off: Ei
Ilmanvaihto: Kyllä
Tuulenpitävät: Ei
Vuori: Vuoriton
Taskujen määrä: 5 kpl
Stretch: Ei
Vahvistukset: Kyllä
Lahjetaskut: 2 kpl
Etutaskut: 2 kpl
Fjällrävenin tuotteet koostuvat uusista suosikeista ja rakastetuista klassikoista. Ne ovat erittäin pidettyjä niiden korkean laadukkuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Monet meistä muistavat klassisen Kånken-repun jo kouluajoilta ja varhaisista seikkailuista. Fjällräven on skandinaavisista ulkoilumerkeistä ehkä tunnetuin tavaramerkki. Nykyään moni Fjällräven-tuote on varsinainen klassikko. Ainakin Ruotsissa kaikki tietävät mitä Fjällräven-housut ovat, ja repuista ruotsalaisten suosikki on Kånken. Monille Fjällräven-tuotteille on tunnusomaista, että niistä on tullut "sukupolvituotteita". Se johtuu niiden erinomaisesta kulutuskestävyydestä. Ainutlaatuinen G1000-kangas on myötävaikuttanut asiaan vahvasti. Se oli alun perin tarkoitettu telttakankaaksi, mutta se on vuosien saatossa ollut Fjällrävenin tuotannon selkäranka. Tuotteiden pitkäikäisyys myötävaikuttaa ympäristörasituksen vähenemiseen, ja sehän on hyvä asia.

Lisää tuotteita Fjällräven

Näytä kaikki Vaellushousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Vi är ett litet företag jämfört med många andra men alla i företaget jobbar med miljöfrågorna. Vi jobbar ständigt med att bli bättre med stöd av forskningen. Vi vill stå för vad vi gör och att människor ska vara stolta över att använda Fjällrävens produkter."


  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljö: Fjällräven har en agenda för hållbarhet där materialval, kemikalier, vatten och konsumtion är några av de viktigaste. Strategier med agenda för hållbarhet. Men den absolut viktigaste frågan är att reducera användandet av kemikalier, vilket sker i samarbete med Greenpeace. Att konsumera mindre är ett sätt att vara snäll mot miljön. Fjällrävens mål är att göra produkter som håller mer än en generation. Och att bli ett av de bästa outdoormärken på hållbarhet på jorden.

  Återvinning: Fjällräven håller på att ta fram metoder för att kunder ska kunna lämna in gamla utslitna G1000-produkter som blir till nya G1000-produkter i samma höga kvalitet som ursprungsprodukten. 

  Djur: Den viktigaste fråga är dun och att fåglarna inte lider. Fjällräven accepterar inte levandeplockning av gäss utan använder enbart högkvalitativt dun som kommer från kontrakterade farmar och där gässen blir till mat. Dunprocessen fick under 2010 ett hedersomnämnande för att det var bra kontroll. Fjällräven använder bara fuskpälsen Arctic Fur i sina plagg. Djurhållning och djurens välmående är en viktig fråga för Fjällräven som ju har just sitt skyddsdjur; en fjällräv i sin logotyp. Bevarandet av arten är en viktig fråga och Fjällräven stödjer forskningen och kollar hela tiden på sätt att hjälpa till att bevara fjällrävsstammen. All merinoull är mulesing-fri.
   
  Etik: Har en Code of conduct. Social agenda med rättvisa för arbetarna. Fastställda minimilöner.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!