• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi
Perustuen 107 Arvostelu
Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Kånken Reput Fjällräven

Fjällräven Kånken on erittäin kestävä, vinylon-kankaasta valmistettu reppu. Lue Kånkenista lisää alempana.

Fjällräven Kånken-klassikko! Kånken on valmistettu kulutusta kestävästä ja kevyestä Vinylon F -kankaasta ja vetoketjullisen päälokeron voi avata kokonaan. Kånkenissa on kaksi avointa sivutaskua ja etutasku sekä irrallinen istuma-alusta selkäosan sisäpuolella olevassa taskussa. Fjällräven Kånken suunniteltiin alunperin 1980-luvulla ratkaisemaan koululaisten selkäongelmat. Nyt Kånken on yhtä suosittu ja erinomainen kouluun, retkille tai työmatkalle polkupyörällä. 

 •  Vinylon F-kangas kestää erittäin hyvin kulutusta.
 • Irrotettava istuma-alusta. 
 • Yksinkertaiset olkahihnat.
 • Ylhäällä oleva kantokahva.
 • Heijastin logossa.
 • Materiaali: vinylon. 
Ominaisuudet Kånken:
Pakkaustilavuus: 16 L
Paino: 300 g
Ulkomitat (l x s x k): 27 x 13 x 38 cm
Lantiovyö: Ei
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintahihna: Ei
Säädettävä selkäpituus: Ei
Nestejärjestelmävalmius: Ei
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Päältä avattava: Vetoketju
Avaus edestä: Kyllä
Avaus alhaalta: Ei
Tietokonelokero: Ei
Järjestelijä (Organizer): Ei
Sisäänrakennettu sadesuoja: Ei
Kansi: Ei
Leverantörens namn: Kånken
Fjällrävenin tuotteet koostuvat uusista suosikeista ja rakastetuista klassikoista. Ne ovat erittäin pidettyjä niiden korkean laadukkuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Monet meistä muistavat klassisen Kånken-repun jo kouluajoilta ja varhaisista seikkailuista. Fjällräven on skandinaavisista ulkoilumerkeistä ehkä tunnetuin tavaramerkki. Nykyään moni Fjällräven-tuote on varsinainen klassikko. Ainakin Ruotsissa kaikki tietävät mitä Fjällräven-housut ovat, ja repuista ruotsalaisten suosikki on Kånken. Monille Fjällräven-tuotteille on tunnusomaista, että niistä on tullut "sukupolvituotteita". Se johtuu niiden erinomaisesta kulutuskestävyydestä. Ainutlaatuinen G1000-kangas on myötävaikuttanut asiaan vahvasti. Se oli alun perin tarkoitettu telttakankaaksi, mutta se on vuosien saatossa ollut Fjällrävenin tuotannon selkäranka. Tuotteiden pitkäikäisyys myötävaikuttaa ympäristörasituksen vähenemiseen, ja sehän on hyvä asia.

Lisää tuotteita Fjällräven

Näytä kaikki Päiväretki- ja arkireput

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Vi är ett litet företag jämfört med många andra men alla i företaget jobbar med miljöfrågorna. Vi jobbar ständigt med att bli bättre med stöd av forskningen. Vi vill stå för vad vi gör och att människor ska vara stolta över att använda Fjällrävens produkter."


  Aiko Bode, Chief Sustainability Officer, Fjällräven

  Miljö: Fjällräven har en agenda för hållbarhet där materialval, kemikalier, vatten och konsumtion är några av de viktigaste. Strategier med agenda för hållbarhet. Men den absolut viktigaste frågan är att reducera användandet av kemikalier, vilket sker i samarbete med Greenpeace. Att konsumera mindre är ett sätt att vara snäll mot miljön. Fjällrävens mål är att göra produkter som håller mer än en generation. Och att bli ett av de bästa outdoormärken på hållbarhet på jorden.

  Återvinning: Fjällräven håller på att ta fram metoder för att kunder ska kunna lämna in gamla utslitna G1000-produkter som blir till nya G1000-produkter i samma höga kvalitet som ursprungsprodukten. 

  Djur: Den viktigaste fråga är dun och att fåglarna inte lider. Fjällräven accepterar inte levandeplockning av gäss utan använder enbart högkvalitativt dun som kommer från kontrakterade farmar och där gässen blir till mat. Dunprocessen fick under 2010 ett hedersomnämnande för att det var bra kontroll. Fjällräven använder bara fuskpälsen Arctic Fur i sina plagg. Djurhållning och djurens välmående är en viktig fråga för Fjällräven som ju har just sitt skyddsdjur; en fjällräv i sin logotyp. Bevarandet av arten är en viktig fråga och Fjällräven stödjer forskningen och kollar hela tiden på sätt att hjälpa till att bevara fjällrävsstammen. All merinoull är mulesing-fri.
   
  Etik: Har en Code of conduct. Social agenda med rättvisa för arbetarna. Fastställda minimilöner.
Arvostelu 4.6
Perustuen 107 Arvostelu
Arvostele / Kommentoi
Näytä kaikki arviot
 • Kirjoittaja alli 27-07-2012
  Ennen kånke-reput olivat hyvää ja laadukasta kangasta. Eivät enäää!! plus..missä vaaleanpunainen??!!!
 • Kirjoittaja ihminen 29-10-2014
  .tosi hieno. mul on tollane moss värine. se makso 64 euroo ja ostin eri kaupast. kannattaa pestä märällä rätillä ettei väri lähde tai tartu. älkää laittako pesukoneeseen tai kellumaan johonkin vatiin
 • Kirjoittaja iitu 16-07-2013
  ihana reppu!!
 • Kirjoittaja nekku 20-02-2013
  reppu on paras tilasin sen täältä ja siinä on hyvä pitää vaikka koulukirjoja tai sitten sitä voi pitää vaikka vauvan hoitolaukkuna (: (:
 • Kirjoittaja Ville 22-08-2012
  Kerrasaan mahtava reppu, todella ansaitsee täydet viisi tähteä!
 • Kirjoittaja Tyytyväinen asiakas!! :) 01-02-2013
  Olen TODELLA tyytyväinen ostokseeni Outnorthista!! Toimitus oli NOPEA ja tuote juuri sellainen mitä tarvitsin :) Suosittelen!!
 • Kirjoittaja kerttu 11-08-2013
  perfect ❤
 • Kirjoittaja Mikko Pekkala 24-09-2017
  Tavalliseen vitosen kassiin neulottu 75 euron Fjällräven merkki. Kiinalaista paskalaatua, kiskurihinnalla!
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!