Fjällräven Reput - Fjällrävenin tuotteet koostuvat uusista suosikeista ja rakastetuista klassikoista. Ne ovat erittäin pidettyjä niiden korkean laadukkuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Monet meistä muistavat klassisen Kånken-repun jo kouluajoilta ja varhaisista seikkailuista.

Fjällräven Reput

(265 tuotetta)

Fjällräven edustaa korkeaa laatua, erinomaista toimivuutta, sekä jo klassikoksi muodostunutta designia. Tuotemerkin perustaja Åke Nordin valmisti ensimmäisen reppunsa Örnsköldsvikissä yli kuusikymmentä vuotta sitten ja tänä päivänä tuotemerkin logo, pieni punainen kettu tunnetaan jo ympäri maailman. Yritys on vahvasti vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa ja Saksassa, ja on luotettava ja arvostettu ulkoiluvaatteiden ja tarvikkeiden toimittaja.

Fjällräven kehittää jatkuvasti tuotteitaan ottaen huomioon resurssitehokkuuden, sekä ympäristökysymykset. Tuotemerkin Numbers- ja Eco-Shell-sarjat ovat tunnettuja kestävyydestään, jota käytetään linjauksena myös muiden tuotesarjojen valmistuksessa. Meiltä Outnorthilta löydät aina laajan valikoiman erilaisia Fjällräven-tuotemerkin suosikkituotteita ulkoiluun.

Fjällräven Kånken

Kånken on yksi Fjällrävenin suosituimmista reppumalleista ja se on ilahduttanut meitä kaikkia jo vuodesta 1972 lähtien. Tänä päivänä Kånkenia on saatavana useissa eri väreissä ja ko'oissa, sekä lapsille että aikuisille. Reppuun mahtuu niin termos kuin kannettava tietokone ja Kånken-reppu sopii sekä arjen haasteisiin että erämaaseikkailuihin. Repussa on hienoja yksityiskohtia ja puhdaslinjainen design, reppu on valmistettu kulutusta kestävästä nailonista.

Ulkoiluvaatteet ja varusteet

Ajaton design ja kestävät materiaalit ovat Fjällräven-ulkoiluvaatteiden tunnetuimpia ominaisuuksia. Tuotemerkin mallistoon kuuluvat takit, housut ja neuleet, sekä vyöt, hatut ja muut asusteet ja varusteet. Tuotemerkillä on oma mallistonsa lapsille, naisille ja miehille. Kaikki G-1000-vaatteet ovat Grönlanninvahalla kyllästettyjä, mikä antaa hyvän suojan tuulta ja kosteutta vastaan. Vaatteiden kyllästemäärään voi itse vaikuttaa joko lisäämällä vahaa, tai pesemällä vaate, jotta siitä saadaan ilmavampi ja hengittävämpi.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!