Fjällräven Teltat - Fjällrävenin uusi telttamallisto on paras ja kestävin koskaan. Teltat eivät ainoastaan erotu edukseen alhaisen painon ansiosta, vaan ne myös kestävät vuosikausia käytössä. Ne ovat tietenkin käteviä ja pakattavia. Mutta myös luotettavia saaristoon, metsään, vuorille tai minne ikinä seikkailu-unelmasi sinut viekään. Olemme myös tarkkoja siinä, että niissä käytetään kestäviä materiaaleja, fluorihiilitöntä kyllästystä ja alumiinikaaria, jotka on maalattu mahdollisimman vähäisin ympäristövaikutuksin. Nämä ovat tietoisia askeleita visiossamme tulla yhdeksi maailman vastuullisimmista ulkoiluyrityksistä. Saatavilla on 17 mallia, joten uskallamme sanoa, että meillä on telttoja jokaiseen tarpeeseen. Ei väliä, jos olet menossa kevyemmälle retkelle Abisko-tuoteperheen teltan kanssa, suojattomaan maastoon Keb-teltan kanssa tai elämäsi talviretkelle Polar-teltan kanssa. Olemassa on monia hyviä syitä nukkua luonnossa.

Fjällräven Teltat

(26 tuotetta)
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!