Fjällräven Housut ja shortsit - Fjällrävenin tuotteet koostuvat uusista suosikeista ja rakastetuista klassikoista. Ne ovat erittäin pidettyjä niiden korkean laadukkuuden ja toiminnallisuuden ansiosta. Monet meistä muistavat klassisen Kånken-repun jo kouluajoilta ja varhaisista seikkailuista. Fjällräven on skandinaavisista ulkoilumerkeistä ehkä tunnetuin tavaramerkki. Nykyään moni Fjällräven-tuote on varsinainen klassikko. Ainakin Ruotsissa kaikki tietävät mitä Fjällräven-housut ovat, ja repuista ruotsalaisten suosikki on Kånken. Monille Fjällräven-tuotteille on tunnusomaista, että niistä on tullut "sukupolvituotteita". Se johtuu niiden erinomaisesta kulutuskestävyydestä. Ainutlaatuinen G1000-kangas on myötävaikuttanut asiaan vahvasti. Se oli alun perin tarkoitettu telttakankaaksi, mutta se on vuosien saatossa ollut Fjällrävenin tuotannon selkäranka. Tuotteiden pitkäikäisyys myötävaikuttaa ympäristörasituksen vähenemiseen, ja sehän on hyvä asia.

Fjällräven Housut ja shortsit

(233 tuotetta)

Fjällrävenin ulkoiluhousut ovat perinteiset housut ja älykäs valinta sinulle, joka viihdyt metsässä ja tunturissa. Fjällrävenin ensimmäiset ulkoiluhousut valmistettiin jo vuonna 1970, minkä jälkeen housujen mallia, yksityiskohtia ja materiaaleja on parannettu niin, että sinulla olisi mukavampi olo ja viihtyisit kauemmin ulkona luonnossa. Fjällrävenin housut ovat erittäin kestävät, mukavat vartalolle ja täynnä älykkäitä toimintoja, kuten ilmastointiaukot ja taskut tarvitsemissasi paikoissa sekä muitakin käytännöllisiä yksityiskohtia. Täältä löydät ulkoiluhousut sekä miehille että naisille.

Kestävät housut ulkoilmaelämään

Fjällrävenin housut sopivat sinulle, joka elät aktiivista ja liikkuvaa elämää. Tarvitset ehkä kestävät housut arkeen tai housut, jotka toimivat ulkoiluseikkailussa. Täältä löydät useita erilaisia malleja. Valitse oman makusi ja aktiviteettisi mukaan. Jos vaellat tunturissa, voit valita teknisesti vaellukseen muotoillun mallin. Nämä mallit ovat kestäviä ja niissä on paikoittain kaksinkertainen kangas lisäämässä kestävyyttä. Housut on erityisesti suunniteltu estämään hankaumat kehossa ja niissä selviät monenlaisissa sääolosuhteissa. Täältä löydät myös laskettelu- tai hiihtoretkelle ja kylmissä olosuhteissa tapahtuville vaelluksille suunnitellut housut. Joissakin malleissa on varusteina olkaimet, jotta ne pysyvät varmasti jalassa ja lisäksi ne on valmistettu hyvin hengittävästä, vedenkestävästä materiaalista. Pitääksesi itsesi erittäin lämpimänä suosittelemme kerrospukeutumista. Varmista, että sinulla on oikeanlaiset kerrokset alla, jotta sinun ei tarvitse palella!

Aktiivista arkea Fjällrävenin housuissa

Fjällräven on asiantuntija vapaa-ajan ulkoiluvaatteissa ja tästä syystä olemme varmoja, ettet tule pettymään, valitsitpa mitkä housut tahansa. On kuitenkin hyvä lukea tuoteseloste, jotta löydät oikeat housut omaan tarkoitukseesi. Fjällrävenin housuilla voit vastata luonnon haasteisiin parhaalla tavalla. Valitessasi kestävät vaellushousut ne toimivat yhtä hyvin niin puutarhatöissä kuin vaellusretkelläkin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!