Versa 4 - ID: A158531

FitbitVersa 4

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Fitbit - Versa 4

Saavuta parempia tuloksia treeneistäsi apunasi Versa 4 ja Premium. Tämä kevyt, mukava ja älykäs kuntoilukello tarjoaa Daily Readiness- ja Active Zone Minutes -toiminnot, yli 40 liikuntalajien harjoitustilaa, sisäänrakennetun GPS:n ja paljon muuta suoraan ranteeltasi.
KUNTOILU JA AKTIIVISUUS

DAILY READINESS -ARVOSANA (PREMIUM)
Optimoi treenisi lukemalla, joka kertoo, oletko valmis liikuntaan vai yhä palautumisen tarpeessa. Saat yksilöllisen päiväkohtaisen aktiivisuustavoitteen sekä treeni- tai palautumissuosituksia arvosanastasi riippuen.*
 
AKTIIVISUUSALUEMINUUTIT
Tienaa Active Zone Minutes -minuutteja rasvanpoltto-, aerobisella ja huippusykealueilla viettämästäsi ajasta ja pysy tavoitteissasi treenien aikana, kun näet ponnistelujesi vaikutuksen reaaliajassa. Mitä rasittavampi aktiviteetti, sitä enemmän minuutteja tienaat.
 
Daily Readiness -arvosanaasi sisältyy kehosi valmiustilaan perustuvia suosituksia tavoiteltavista sykealueista. Seuraa treeniesi rasittavuutta reaaliajassa Active Zone Minutes -toiminnolla ja varmista, että tavoitteesi täyttyvät.
 
SISÄÄNRAKENNETTU GPS
Sisäänrakennettu GPS näyttää reaaliaikaiset vauhti- ja matkatiedot ulkoilmassa mm. juoksun, pyöräilyn ja patikoinnin aikana.
 
HARJOITUKSEN INTENSITEETTIKARTTA
Tarkista ulkoliikunnan jälkeen Fitbit-sovelluksesta vauhti, kuljettu matka ja sykealueet koko treenin ajalta, niin tiedät, missä kohtaa teit eniten töitä ja missä saattaa vielä olla varaa parantaa.
 
YLI 40 LIIKUNTALAJIEN HARJOITUSTILAA
Seuraa useampia lajeja kuin koskaan ennen, voimaharjoittelusta ja HIIT-treeneistä juoksuun ja suppailuun, suoraan Versa 4:ltäsi ja katso reaaliaikaiset tiedot ranteeltasi liikunnan aikana.
 
AKTIIVISUUDEN MITTAUS AAMUSTA ILTAAN
Versa 4 mittaa aktiivisuutta aamusta iltaan. Askelmäärä, kuljettu matka, Active Zone Minutes, kalorienkulutus ja muut mittarit kertovat, miten päivän jokainen hetki vie lähemmäs tavoitteitasi.
 
YKSILÖIDYT MUISTUTUKSET
Yksilöidyt muistutukset auttavat sinua pysymään oikealla tiellä. Ne kannustavat sinua liikkumaan enemmän, noudattamaan säännöllistä unirytmiä ja paljon muuta.
 
VEDENKESTÄVÄ
Fitbit Versa 4 on vedenkestävä 50 metriin asti. Sitä voi pitää huoletta niin altaassa, rannalla kuin muuallakin.
 
ÄLYKKÄITÄ KOKEMUKSIA

PUHELU-, TEKSTIVIESTI- JA SOVELLUSILMOITUKSET
Näe ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä ja kalenteritapahtumista sekä sovelluksista suoraan Versa 4:stä. Saatavilla puhelimen ollessa lähettyvillä.
 
PIKAVASTAUKSET
Vastaa viesteihin helposti liikkeellä ollessasi lähettämällä pikavastauksia ja äänivastauksia ranteeltasi. Saatavilla puhelimen ollessa lähettyvillä. Pikavastaukset ja äänivastaukset vain Androidilla.
 
PUHELUT RANTEESSASI
Versa 4:n sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat Bluetooth®-handsfree-puhelut, puheluiden ohjaamisen vastaajaan ja äänenvoimakkuuden säädön. Tulossa pian. Saatavilla puhelimen ollessa lähettyvillä.
 
SISÄÄNRAKENNETTU ÄÄNIAVUSTAJA
Sisäänrakennetun Amazon Alexan avulla voit muun muassa tarkistaa uutiset ja säätiedot, asettaa hälytyksiä ja nukkumaanmenomuistutuksia sekä ohjata älykotiasi kelloon puhumalla.*
 
PUHELIMEN ETSINTÄSOVELLUS
Onko puhelin hukassa? Löydät kadonneen puhelimen kätevästi Fitbit-älykellosi sisäänrakennetulla Find My Phone -etsintäsovelluksella. Kun aktivoit hälytyksen napauttamalla, puhelimesi soi ja värisee, kunnes löydät sen. Edellyttää, että Fitbit-mobiilisovellus on käynnissä ja yhteydessä älypuhelimeesi.

FITBIT PAY
Lisää luotto- ja pankkikorttisi Fitbit-sovelluksen Wallet-osioon ja maksa sitten Versa 4:n avulla napautuksilla esimerkiksi joukkoliikenteessä ja kaupoissa. Katso pankkien ja joukkoliikenteen saatavuus osoitteessa fitbit.com/fitbit-pay/banks*
 
JATKUVASTI PÄÄLLÄ OLEVA NÄYTTÖTILA
Näet reaaliaikaiset treenitiedot ja kellonajan yhdellä silmäyksellä, vaikka kädet olisivat täynnä. Voit kytkeä tilan pois päältä, kun et halua herättää huomiota. Näytön pitäminen jatkuvasti päällä lyhentää latausväliä.*
 
PUHELINYHTEENSOPIVUUS
Versa 4 on yhteensopiva useimpien suosittujen, viimeisimpiä Android- ja iOS-versioita käyttävien puhelinten ja tablettien kanssa. Lisätietoa osoitteessa fitbit.com/devices.*
 
UNIKOKEMUKSET

UNIPROFIILI (PREMIUM)
Löydä oma nukkumistyylisi katsomalla kuukausitason erittely kymmenestä keskeisestä unenlaadun mittarista. Näet, mitä kuudesta unieläimestä muistutat eniten ja miten voit levätä paremmin.
 
UNIVAIHEET JA UNENLAADUN ARVIOINTI
Näe, miten paljon aikaa olet viettänyt eri univaiheissa ja miten parempi lepo voi tehostaa treenejäsi. Ymmärrä jokaöistä unenlaatuasi paremmin päivittäisen Sleep Score -arvosanan avulla.
 
SLEEP SCORE -ERITTELY (PREMIUM)
Yksityiskohtainen Sleep Score -arvosanasi erittely kattaa unen keston, syvyyden ja palauttavuuden ja näyttää, millä tavoilla voisit parantaa untasi. Mitä enemmän tiedät yöstäsi, sitä helpompi sinun on ottaa uusi päivä vastaan ja saada enemmän irti kuntoilustasi.
 
ÄLYKÄS HERÄTYS
Älykkään herätyksen myötä heräät levänneempänä, virkistyneenä ja valmiina tarttumaan päivän treeniin. Smart Wake -toiminto käynnistyy optimaalisessa univaiheessa enintään 30 minuuttia ennen asetettua herätysaikaa.
 
EDISTYNEET UNITYÖKALUT (PREMIUM)
Kun tiedät enemmän unesi laadusta ja määrästä, voit nukkua paremmin. Uniprofiilisi sekä rauhoittava valikoima uniääniä ja opastettuja meditointihetkiä auttavat sinua nauttimaan levollisemmista öistä ja virkeämmistä päivistä.*
 
KUORSAUKSEN- JA MELUNTUNNISTUS (PREMIUM)
Snore and Noise Detect -toiminto seuraa häiriöitä Versa 4:n sisäänrakennetun mikrofonin avulla selvittääkseen, vaikuttavatko meteli tai kuorsaus uneesi.
 
UNITILA
Nauti keskeytyksettömistä yöunista kytkemällä päälle Sleep Mode -unitila, joka mykistää älypuhelinilmoitukset ja estää näytön aktivoitumisen yön aikana. Voit ajastaa unitilan kytkeytymään päälle automaattisesti ranteestasi.
 
DO NOT DISTURB -TILA
Do not disturb tilan avulla voit mykistää puhelu-, tekstiviesti-, kalenteri- ja sovellusilmoitukset päivän aikana.

STRESSI

STRESSINHALLINTALUKEMA
Selätä stressi. Onko Stress Management -lukemasi korkea? Osoitat vähemmän merkkejä stressistä. Onko lukema matala? On aika etsiä parempaa tasapainoa – kokeile meditointia tai kävelylenkkiä.
 
STRESSINHALLINTALUKEMAN ERITTELY (PREMIUM)
Katsomalla, mistä lukemasi koostuu, näet löytyykö apu parempaan stressinhallintaan unen parantamisesta, aktiivisuusmuutoksista tai mindfulnessiin keskittymisestä.
 
POHDINTOJA
Kirjaa tunteesi muistiin pohdintoina ja vertaile niitä stressintunnistustietoihin, niin voit tunnistaa kehityssuuntia ja toimivia stressinhallintamenetelmiä.
 
OHJATUT HENGITYSHARJOITUKSET
Syvähengitys voi auttaa vähentämään stressin määrää kehossasi. Rauhoitu päivän mittaan Versa 4:n Relax-sovelluksen kaksi- ja viisiminuuttisten ohjattujen hengitysharjoitusten avulla.*
 
MINDFULNESS
Rentoudu, tyhjennä mielesi tai paranna keskittymistä monipuolisilla meditointi- ja joogaharjoituksilla, joita tarjoavat Fitbit ja useat Premium-yhteistyökumppanit.*
 
PREMIUM*

SISÄLTÄÄ KUUDEN KUUKAUDEN PREMIUM-JÄSENYYDEN
Tuo kuntoiluusi uutta puhtia Versa 4:n sisältämällä kuuden kuukauden Premium-jäsenyydellä. Sen avulla voit mm. katsoa Daily Readiness -arvosanasi, kokeilla yhteistyökumppaniemme motivoivia kuntoiluohjelmia, osallistua erityishaasteisiin ja tutkia yksityiskohtaisia havaintoja.*
 
YHTEISTYÖKUMPPANIEN KUNTOILUOHJELMAT (PREMIUM)
Daily Burn, LES MILLS, Aaptiv ja muut Fitbit Premium -yhteistyökumppanit tarjoavat valikoiman motivoivia treenejä, joiden avulla löydät aikaa kuntoilulle missä vain.*
 
YKSINOIKEUSPELIT JA -HAASTEET (PREMIUM)
Tee treenaamisesta vieläkin hauskempaa motivoivilla peleillä, joita löytyy kaikille tasoille. Kutsu mukaan haluamasi Fitbit-kaverit (Premium-jäsenyys ei ole pakollinen) tai kilpaile itseäsi vastaan.
 
MUOTOILU JA TYYLI

SUUNNITELTU KUNTOILUUN
Ohut ja kevyt, luontevasti ranteeseen sopiva muotoilu merkitsee mukavuutta kellon ympäri, niin treenatessa kuin nukkuessakin.
 
YLI KUUDEN PÄIVÄN AKUNKESTO
Päivä kestää 24 tuntia. Älykellosi tulisi pystyä samaan. Yli kuuden päivän akunkeston ansiosta Fitbit Versa 4 seuraa elämääsi aamusta iltaan ja seuraavaan aamuun ilman lataustaukoja. Vaihtelee käytön ja muiden tekijöiden mukaan.
 
PIKALATAUS
Jos olet aina menossa, pikalataus antaa laitteellesi akkuvirtaa koko päiväksi vain 12 minuutissa. Vaihtelee käytön ja muiden tekijöiden mukaan.
 
KELLOTAULUT
Valitse tuhansista erilaisista kellotauluista ja tallenna enimmillään viisi suosikkiasi suoraan laitteelle Clocks-sovelluksesta. Voit helposti muuttaa älykellosi ilmeen klassiseksi tai moderniksi tai luoda täysin ainutkertaisen kellotaulun omasta valokuvastasi.
 
LISÄVARUSTEET
Voit muokata ilmettä loputtomiin Fitbitin 24 mm:n lisävarusterannekkeilla, joihin kuuluvat myös Brother Vellies-, Victor Glemaud- ja Pendleton-erikoismallistot. Pikairrotusmekanismi tekee ilmeen muuttamisesta helpompaa kuin koskaan. Myydään erikseen. Versa 3-, Sense- ja Sense 2 -lisävarusteet ovat yhteensopivia myös Versa 4:n kanssa.
 
SYDÄN JA TERVEYS

HEALTH METRICS -YLEISNÄKYMÄ
Fitbit-sovelluksen Health Metrics -yleisnäkymästä näet laajemman kuvan terveydestäsi ja voit tarkastella hengitystiheyttä, leposykettä, sykevälivaihtelua, veren happipitoisuutta sekä ihon lämpötilaa. Katso edeltävän viikon (tai kuukauden, jos olet Premium-käyttäjä) kehityssuunnat ja käytä niitä apuna hyvinvointisi muutosten havaitsemisessa.*
 
ILMOITUKSET KORKEASTA TAI ALHAISESTA SYKEARVOSTA
Sykearvosi on keskeinen terveysmittari, joten saat tiedon, kun Versa 4 havaitsee sykkeesi alittavan tai ylittävän kynnysarvosi.
 
24/7 SYKESEURANTA PUREPULSE 2.0 -OMINAISUUDELLA
Versa 4 tarjoaa kehittyneen monisuuntaisen sensorin avulla Fitbitin ympärivuorokautisen PurePulse 2.0 -sykemittauksen, joka huomioi liikunnan, unen ja kaiken siltä väliltä.
 
VEREN HAPPISATURAATION (SPO2) VALVONTA
Veresi happisaturaation eli happipitoisuuden seuranta voi kertoa tärkeistä muutoksista hyvinvoinnissasi. Katso yökohtainen keskiarvo ja edeltävän viikon kehityssuunnat Versa 4 Today -yleisnäkymästä tai sovelluksen Health Metrics -yleisnäkymästä. Voit myös ottaa käyttöön SpO2-kellotaulun, josta näet tiedot yhdellä silmäyksellä. Premium-käyttäjänä näet Health Metrics -yleisnäkymästä kehityssuunnat edeltävän kuukauden ajalta ja omat vaihteluvälisi avuksi tietojen tulkitsemisessa.
 
Premium:
Vain uusille Premium-jäsenille. Mukaan sisältyvä jäsenyys on otettava käyttöön 60 vuorokauden kuluessa laitteen aktivoinnista. Edellyttää voimassa olevaa maksutapaa. Vältyt tilausmaksuilta peruuttamalla jäsenyyden ennen sen päättymistä. Ehtoja sovelletaan.
 
Daily Readiness:
Daily Readiness vaatii Fitbit Premium -jäsenyyden. Premium-sisältösuositukset eivät ole saatavana kaikissa maissa ja saattavat olla ainoastaan englanninkielisiä.
 
SpO2:
Ei saatavilla kaikilla markkina-alueilla. SpO2-ominaisuutta ei ole tarkoitettu minkään terveysongelman diagnosointiin tai hoitoon. Sen tarkoitus on auttaa huolehtimaan hyvinvoinnistasi ja seuraamaan tietojasI.
 
Health Metrics -yleisnäkymän yleinen vastuuvapauslauseke:
Health Metrics yleisnäkymä ja siinä näkyvät arvot eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Tätä ominaisuutta ei ole tarkoitettu minkään terveysongelman diagnosointiin tai hoitoon, eikä siihen tule luottaa lääketieteellisissä tarkoituksissa. Sen tarkoitus on tarjota tietoa, joka voi auttaa hyvinvoinnistasi huolehtimisessa.
 
Ääni:
Ääniavustajapalvelujen saatavuus ja ominaisuudet saattavat vaihdella. Lisätietoa: fitbit.com/voice.
 
Amazon Alexa:
Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Amazon.com, inc:n tai sen osakkuusyritysten tavaramerkkejä. Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa. Alexan ominaisuudet ja toiminnallisuus saattavat vaihdella alueittain.
 
Liikunnan aloittamisen vastuuvapauslauseke (vain Amazon):
Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikissa maissa – ks. fitbit.com/voice. Fitbit-liikuntataito on saatavilla vain englanniksi ja saksaksi.
 
Fitbit Pay ja joukkoliikenne (poista "ja joukkoliikenne", kun puhe on ainoastaan pankeista):
Katso pankkien ja joukkoliikenteen saatavuus osoitteessa fitbit.com/fitbit-pay/banks.
 
Ilmoitukset jne:
Saatavilla puhelimen ollessa lähettyvillä.
 
Jatkuvasti päällä oleva näyttötila:
Näytön pitäminen jatkuvasti päällä lyhentää latausväliä.
 
Akku:
Vain akunkestoväite (yli 6 päivää):
Vaihtelee käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Jopa 12 tuntia, kun GPS on jatkuvasti päällä.
Akunkestoväite ja pikalatausväite:
Vaihtelee käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Jopa 12 tuntia, kun GPS on jatkuvasti päällä. Saat 24 tuntia akunkestoa 12 minuutin latauksella.
Pikalatausväite:
Saat 24 tuntia akunkestoa 12 minuutin latauksella.
 
Kuukautisterveyden seuranta:
Ominaisuutta ei ole tarkoitettu käytettäväksi ehkäisykeinona tai muihin lääketieteellisiin tarkoituksiin. Fitbit ei takaa, että tätä ominaisuutta voisi käyttää tiettyjen tulosten saavuttamiseen. Tämä ominaisuus ei välttämättä ennakoi kuukautiskiertoa tai siihen liittyviä tietoja luotettavasti. Ominaisuuden ainoa tarkoitus on auttaa käyttäjiä seuraamaan tiettyjä tietoja ja pitämään niistä kirjaa.
 
Langaton synkronointi:
Lisätietoa osoitteessa fitbit.com/devices.
 
Lisävarusteet:
Myydään erikseen. Versa 4 -lisävarusteet sopivat myös Versa 3- ja Sense-malleihin.
 
Les Mills:
Fitbit Premium -sisältö ja -ominaisuudet saattavat vaihdella. LES MILLS -harjoitukset ovat saatavilla ainoastaan englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja saksaksi. Kaikki harjoitukset eivät ole saatavilla kaikilla kielillä.
 
Ohjattu hengitys:
 
Puhelinyhteensopivuus:
Lisätietoa osoitteessa fitbit.com/devices.

Tuotteen Versa 4 ominaisuuksia:
Vesisuojaus: 5 ATM
Akunkesto: 144 h
Optinen sykemittari: Kyllä
Fitbit is a popular brand that produces wearable fitness devices, including activity trackers and smartwatches. Their products are designed to help you track your fitness goals, monitor your health and stay motivated. With features like heart rate monitoring, sleep tracking and personal coaching, Fitbit has become a trusted brand among fitness enthusiasts.

Lisää tuotteita merkiltä Fitbit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!