Inspire 3 - ID: A158529

FitbitInspire 3

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Fitbit - Inspire 3

Tee asioita joista nautit ja nauti hyvästä olosta Inspire 3:lla, joka auttaa pitämään ohjat käsissäsi niin stressin, kuntoilun kuin unenkin suhteen. Riittää, kun pidät sitä. Voit seurata ihon lämpötilan ja veren happipitoisuuden tapaisia terveystietoja sekä katsoa päivittäiset arvosanat kehosi treenivalmiudesta tai siitä, miten hyvin hallitset stressiä.
Kuntoilu

Daily Readiness -arvosana Vain Premium
Daily Readiness -arvosana kertoo stressin, unen ja aktiivisuuden perusteella mihin kehosi on valmis, jotta voit valita sopivan rasittavaa liikuntaa. Kun kuuntelet kehoasi, tulokset paranevat.8
 
24/7 sykeseuranta
Seuraamalla sykearvoasi liikunnan aikana näet, oletko rasvanpoltto-, aerobisella vai huippusykealueella ja tiedät, miten kovaa ponnistelet. Mitä rasittavampiin suorituksiin kykenet luontevasti, sitä enemmän sydämesi hyötyy.
 
Active Zone Minutes
Kun treenaat kovempaa, ansaitset enemmän tunnustusta. Active Zone Minutes seuraa tavoitesykealueillasi vietettyä aikaa ja kirjaa kaksinkertaiset minuutit, kun olet aerobisella tai huippusykealueella. Teemme laskelmat puolestasi ja näytämme, saavutatko suositellut 150 minuuttia viikossa.
 
Aerobinen kuntotaso
Fitbit arvioi kuntotasosi yksilöllisesti käyttäen perusteena VO2 max -arvoa, joka kertoo, miten tehokkaasti kehosi käyttää happea liikunnan aikana.
 
Vauhti ja matka puhelimen GPS:llä
Muodostamalla yhteyden puhelimesi GPS:ään näet vauhdin ja matkan ranteeltasi juostessa, patikoidessa ja pyöräillessä ja voit tarkastella treenin rasittavuuskarttaa jälkikäteen.
 
20 liikuntalajien harjoitustilaa ja SmartTrack
Valitse 20:sta liikuntalajien harjoitustilasta ja katso treenin aikana reaaliaikaiset tiedot mm. vauhdista ja kalorien kulutuksesta. Jos unohdit käynnistää harjoituksen, ei huolta – SmartTrack tallentaa yleisimmät lajit puolestasi automaattisesti.
 
Aktiivisuuden mittaus aamusta iltaan
Ei väliä, mitä teet: jos liikut, kyse on liikunnasta. Inspire 3 seuraa askeleita, matkaa, kalorien kulutusta ja Active Zone Minutes -minuutteja kellon ympäri.
 
Liikkumismuistutukset
Tuntuuko siltä, kuin olisit istunut liian pitkään? Fitbit ilmoittaa värinällä, kun olisi hyvä hetki lähteä pienelle kävelylle.
 
TERVEYS JA HYVINVOINTI

Jatkuva hyvinvoinnin seuranta
Fitbit-sovellus on kuin kehosi ohjausnäyttö, jolta näet mm. leposykkeen, veren happipitoisuuden ja ihon lämpötilan. Muutoksia tarkkailemalla voit oppia tuntemaan kehosi ja hienosäätää rutiinejasi niin, että tunnet olosi hyväksi.1
 
SpO2 (veren happipitoisuus)
Tämä lukema kertoo, miten hyvin happi kulkee ympäri kehoasi. Fitbitin avulla voit seurata veresi happipitoisuutta helposti ja havaita mahdolliset suuremmat muutokset, jotka voivat vaikuttaa hyvinvointiisi.2
Huom: Laitteella ominaisuuden nimi on "SpO2", mutta "veren happipitoisuus" on helpommin lähestyttävä. Paras olisi käyttää molempia, jotta käyttäjät ymmärtävät niiden merkitsevän samaa asiaa.
 

Ihon lämpötila
Ihon lämpötilan muutoksia seuraamalla saatat havaita helpommin muutoksia, jotka johtuvat esimerkiksi kuumeesta, kuukautiskierrosta, aktiivisuudesta tai nukkumisympäristöstä.3
 
Leposyke
Leposyke kertoo yleisestä kuntotasostasi: mitä alhaisempi leposyke, sitä vahvempi sydän. Jos havaitset äkillistä nousua, harkitse nesteyttämistä ja lepoa.
 
Ilmoitukset korkeasta tai matalasta sykkeestä
Jos sykkeesi ylittää tai alittaa normaaliarvosi levätessäsi, Fitbit ilmoittaa asiasta, koska epätavallisen korkea tai matala syke voi olla merkki jostakin.
 
Ilmoitukset epätasaisesta sykkeestä
(Nimi sovelluksessa: Irregular rhythm notifications)
Havaitse eteisvärinä pitämällä Inspire 3 -ranneketta nukkuessasi. Ilmoita asiasta terveydenhoidon ammattilaiselle tarkempia tutkimuksia varten.
 
Kuukautisterveyden seuranta
Kirjaa muistiin kuukautisesi ja terveystietosi, arvioi ovulaatiohetket ja tunnista kuukautiskiertosi toistuvat piirteet Inspire 3:n ja Fitbit-sovelluksen avulla.4
 
STRESSI JA UNI
 
Stressinhallintalukema
Tämä päivittäinen yksilöllinen lukema kertoo, miten hyvin kehosi selviää stressistä. Korkea lukema kertoo valmiudesta ottaa haasteet vastaan ja alhainen lukema taas on kehotus huolehtia itsestäsi.
 
Mindfulness-istunnot
Opi reagoimaan stressiin terveesti, jotta tuntisit olosi tyyneksi ja itsevarmaksi. Kun Fitbitin rentouttavat mindfulness-istunnot löytyvät puhelimeltasi, voit harjoitella taitojasi missä vain.6
 
Pohdinnat
Kaikki päivät eivät ole hymyilevän emojin arvoisia, eikä siinä ole mitään vikaa. Kirjaamalla stressitasosi muistiin Fitbitillä voit havaita, millainen olosi on ja miten se saattaa vaikuttaa muihin elämänalueisiin, kuten uneen tai energisyyteen.
 
Relax-hengitysharjoitukset
Relax-sovellus on kuin mukana kulkeva mindfulness-guru, joka opastaa rauhoittavien hengitysharjoitusten läpi ja auttaa löytämään kaipaamasi tyyneyden kaikkialla.
 
Uniprofiili UUTUUS - vain Premium
Uinutko karhumaisen syvää unta vai pulpahteletko edestakaisin kuin delfiini? Selvitä oma unieläimesi ja muokkaa sitten tottumuksiasi sen mukaan. Näet unestasi myös yksityiskohtaisen kuukausiraportin, joka paljastaa vahvuutesi ja kehittämistä kaipaavat osa-alueet.7
 
Unenlaadun arviointi
Premium-jäsenenä näet, mikä vaikuttaa Sleep Score -arvosanaasi: oletko esimerkiksi pidempien unien tarpeessa vai kaipaatko enemmän syvää tai palauttavaa unta. Tämän pohjalta voit selvittää, millaisia muutoksia sinun tulisi tehdä: kannattaako esimerkiksi asettaa laitteellesi nukkumaanmenomuistutus tai meditoida ennen nukkumaanmenoa.
 
Älykäs herätys
Värinähälytys herättää sinut optimaalisessa unen vaiheessa, joten tunnet olosi virkeäksi ja valmiiksi ottamaan haasteet vastaan.
 
MUOTOILU YM.
Värinäyttö UUTUUS
Hyvinvointisi seuraaminen näyttää entistäkin paremmalta väreissä.
 
Jopa 10 päivän akunkesto
Yli viikon akunkestolla pääset pidemmälle, korkeammalle, tyylikkäämmin. Akunkesto vaihtelee käytön ja muiden tekijöiden mukaan.
 
Puhelu- ja tekstiviesti-ilmoitukset
Näet ranteeseen vilkaisemalla, mistä on kyse. Kun puhelin pysyy taskussa, voit olla paremmin läsnä hetkessä. Toimii puhelimen ollessa lähettyvillä.
 
Mukava koko päivän
Huippukevyt uinninkestävä ranneke myötäilee rannetta luontevan mukavasti kaikkina vuorokaudenaikoina.
 
Jatkuvasti päällä oleva näyttötila
Pidä näyttö aina näkyvissä. Ominaisuus pääsee oikeuksiinsa treenatessa tai kun haluat esitellä tyyliisi sopivaa kellotaulua. Ominaisuus lyhentää latausväliä.
 
Lisävarusterannekkeet ja kellotaulut
Kun vaihdat ilmettä, tyyli pysyy tuoreen tuntuisena. Lisävarusteet myydään erikseen.
 
FITBIT PREMIUM
Enemmän etuja Premiumilla
 
Kuuden kuukauden Premium-jäsenyys: Inspire 3 sisältää kuusi kuukautta Premium-palvelua, jotta voit tutustua itseesi paremmin: saat mm. uniprofiilin ja Daily Readiness -arvosanan.8
 
Premiumilla saat enemmän: Avaa käyttöösi tärkeitä ominaisuuksia, kuten Daily Readiness -arvosana, uniprofiili, satoja energiantäyteisiä treenejä ja rentouttavat mindfulness-istunnot.8
 
VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET
 
Jatkuva hyvinvoinnin seuranta / Health Metrics
1 Saatavilla vain tietyissä maissa. Ominaisuutta ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön tai minkään terveysongelman diagnosointiin tai hoitoon. Sen tarkoitus on ainoastaan tarjota tietoa, josta voi olla hyötyä hyvinvoinnistasi huolehtimisessa.
 
SpO2
2 Ei saatavilla kaikilla markkina-alueilla. Ominaisuutta ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön tai minkään terveysongelman diagnosointiin tai hoitoon. Tarkoitus on auttaa huolehtimaan hyvinvoinnistasi ja seuraamaan tietojasI. Ominaisuus lyhentää latausväliä.
 
Ihon lämpötila
3 Saatavilla vain Fitbit-sovelluksessa ja näyttää ainoastaan vaihtelun. Ei saatavilla kaikilla markkina-alueilla. Ei tarkoitettu lääketieteellisiin tarkoituksiin.
 
MIndfulness-istunnot ja treenit
5 Useimmat mindfulness-istunnot ja treenit edellyttävät Fitbit Premium -jäsenyyttä.
 
Kuukautisterveys
4 Ominaisuutta ei ole tarkoitettu käytettäväksi ehkäisykeinona tai muihin lääketieteellisiin tarkoituksiin. Ei välttämättä ennakoi kuukautiskiertoa tai siihen liittyviä tietoja luotettavasti. Ainoa tarkoitus on auttaa käyttäjiä seuraamaan tiettyjä tietoja ja pitämään niistä kirjaa.
 
Uniprofiili
6 Edellyttää Fitbit Premium -jäsenyyttä.
 
Daily Readiness
7 Edellyttää Fitbit Premium -jäsenyyttä. Premium-sisältösuositukset eivät ole saatavana kaikissa maissa ja saattavat olla ainoastaan englanninkielisiä.
 
Premium-kokeilu
8 Vain uusille ja palaaville Premium-jäsenille. Jäsenyys on otettava käyttöön 60 vuorokauden kuluessa laitteen aktivoinnista (edellyttää voimassa olevaa maksutapaa). Jäsenyyttä ei voi antaa lahjaksi. Voit välttää toistuvat maksut peruuttamalla jäsenyyden ennen jäsenyyden loppua. Sisältö ja ominaisuudet saattavat muuttua. Ehtoja sovelletaan.

Tuotteen Inspire 3 ominaisuuksia:
Vesisuojaus: 5 ATM
Akunkesto: 240 h
GPS: Ei
Korkeusmittari: Ei
Optinen sykemittari: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Mitat (P x L x K): 39,3 x 18,5 x 11,7 mm
Paino: 116 g

Lisää tuotteita merkiltä Fitbit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!