Feuerhand

-
Saksassa vuodesta 1926 valmistetut Feuerhand-myrskylyhdyt ovat jo klassikkoja. Alkuperäinen muotoilu, jota on kopioitu lukemattomia kertoja, tuo mieleen seikkailut ja telttailun tähtien alla. Myrskylyhdyt sopivat mainiosti käytettäviksi retkitulen ympärillä tai mökillä pimeän laskeutuessa.

Feuerhand

(26 tuotetta)

Feuerhandin myrskylyhdyt ovat vuodesta 1926 lähtien olleet klassikko ulkoilmakäytössä. Feuerhandin lyhdyissä on omaperäinen muotoilu, joka on mittaavan suosittu. Myrksylyhty toimii nuotiolla, teltassa tai mökissä, kun pimeys saapuu hiipien.

Täydellinen retkeilyyn


Lyhty sytytetään valopetrolilla tai lamppuöljyllä, ja se antaa mukavan ja lämpimän valon. Sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona, ja se on täydellinen esimerkiksi camping-lomalle tai on hyvä pitää ulottuvilla mökissä, kun sinulla ei ole sähköä. Myrskylyhty ei ole vain käytännöllinen ulkoilmaseikkailussa, se on hyvä myös kotona hätävalona sähkökatkon sattuessa. Kun lamppu on tankattu täyteen polttoainetta (valopetroli/lamppuöljy), valaisee se noin 20 tuntia.

Feuerhand-lisävarusteet


Jotta voit varmistaa, että myrskylyhtysi valaisee läpi koko seikkailusi, suosittelemme, että varustaudut varaosilla. Outnorthilta löydät sydänlankaa sekä polttimia, joissa on sydänlanka mukana. Käperry telttaan tai uppoudu keskusteluun pitkälle yöhön viltin alla liekehtivän Feuerhand-lyhdyn loisteessa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!