Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

S1 Zytel Fällkniven
S1 Zytel Fällkniven
S1 Zytel
S1Z
Fällkniven
924509
924509
Fällkniven

S1 Zytel

price189,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Saattaa olla maailman paras metsästys- ja kalastusveitsi. Fällknivenin Forest Knife Mod S1z on monien vuosien tutkimuksen tulos.

Forest Knife Mod S1z on monien vuosien tutkimuksen ja testauksen tulos, jonka tarkoituksena oli luoda maailman paras metsästys- ja kalastusveitsi. Veitsi on suoraviivainen suunnittelultaan, mikä tekee siitä helppokäyttöisen. Terä on suunniteltu toimimaan kaikenlaista metsästystä ja kalastusta varten. Terä on erikoisleikattu niin, että veitsi on melko helppo veistää, mutta samalla erittäin vahva. Kahva tarjoaa turvallisen ja luotettavan otteen, vaikka sormet olisivat kylmät tai märät. Terä on ruostumaton erikoisteräs (laminoitu VG10), joka käy läpi kattavan karkaisuprosessin. Tämä takaa erittäin vahvan ja erittäin hyvin terävän terän. Uusi muotoruiskutettu zytel-kotelo tarjoaa siroa, vahvaa ja turvallista yhdistelmää ominaisuuksia, jotka ovat varmasti houkuttelevia kaikille käyttäjille.

  • Terän kovuus: 59 HRC
  • Kahva: Thermorun
  • Kotelo: Zytel
Tuotenumero:
A049681 BLACKONESI
|
P924509
|
924509
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenumero: S1Z
Tavarantoimittajan tuotenimike: S1 med zytel hölster
Yhtenäinen teräosa (läpi kahvan): Kyllä
Koko: OneSize
Terän pituus: 130 mm
Paino: 190 g
Kokonaispituus: 247 mm
Terän paksuus: 5 mm
Teräslaatu: Lam.VG10
Fällkniven
Arvostelut
(13)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!