Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Ultra 3R LW Mummy - ID: A129547

ExpedUltra 3R LW Mummy

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Exped - Ultra 3R LW Mummy

Expedin Ultra 3R LW Mummy on kestävä, erittäin kevyt ja pakattava makuualusta, joka on tarkoitettu käytettäväksi suurimman osan vuodesta - se kestää -5 °C:n lämpötiloja. LW tarkoittaa Long Wide, mikä tarkoittaa, että malli on hieman pidempi ja leveämpi.Tämä makuualusta on erittäin mukava ja se on suunniteltu esimerkiksi pystysuorilla ilmakanavilla, joissa uloimmat kanavat ovat hieman paksumpia, jotta vältyt vierimästä pois makuualustasta nukkuessasi.

Makuualusta sisältää säilytyspussin, korjaussarjan ja pumppupussin (Schnozzle pump bag), jota voidaan käyttää myös vedenpitävänä kompressiopussina. Makuualusta täytetään helposti pumppupussilla ja kahdella venttiilillä alapuolella, joista toinen on tarkoitettu ilman täyttämiseen ja toinen ilman tyhjentämiseen.

Ultra 3R vastaa Expedin aiempaa mallia SynMat UL-mallia

Tuotteen Ultra 3R LW Mummy ominaisuuksia:
Eristysmateriaali: Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Soveltuu: Kevät-/Kesäkäyttöön (yli 0 °C)
Ulkomitat (P x L): 197 x 65 cm
Pituus: 197 cm
Leveys hartioiden kohdalta: 65 cm
Mitat pakattuna noin: 25 x 12 cm
Paino: 445 g
Eristävyys, R-arvo: 2.9
Paksuus: 7 cm
Pakkaus sisältää pumppupussin: Kyllä
Jokainen käyttäjä odottaa varusteiltaan suuria, ja että ne täyttävät korkeat vaatimukset, ja Exped valmistaa tuotteita, jotka voivat vastata näihin odotuksiin! Amerikkalainen Exped valmistaa varusteita tutkimusmatkoille sekä vaativiin seikkailuihin. Outnorth on Expedin jälleenmyyjä ja myy heidän korkealaatuisia telttoja, reppuja, makuualustoja ja paljon muuta.

Lisää tuotteita merkiltä Exped

Näytä kaikki Puhallettavat makuualustat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!