Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Lightning 45 black Exped
Lightning 45 black
Exped
111-2022
111-2022
Exped

Lightning 45 black

price199 €

Outnorth price -tuotteet ovat huolella valikoituja myyntisuosikkeja, joiden hintoja me vertaamme ajankohtaisiin markkinahintoihin voidaksemme tarjota mahdollisimman houkuttelevat hinnat. Seuraamme ja päivitämme hintoja jatkuvasti, ja Outnorth price -tuotteet suljetaan myös oletusarvoisesti tarjousten ja kampanjoiden ulkopuolelle. 

  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Lightning 45 Expedition rinkka Expediltä on äärimmäisen kevyt päältä rullattava reppu nopeisiin ja kevyisiin seikkailuihin useamman yön ajaksi. Se tarjoaa erinomaista mukavuutta, liikkumavapautta ja kantavuutta.
Kätevä rullatun yläosan ansiosta säilytyspussin eristävyys paranee ja pääosaa voi tarvittaessa laajentaa ylimääräisille tavaroille.

Kompressiohihnat ja yksi remmi yläosassa pitävät kuorman turvallisesti paikallaan. Lightning hyödyntää poikkeuksellisen kevyttä ripustusjärjestelmää, jonka selkärankana toimii vahva, mutta yksinkertainen alumiinikehys, joka on kiinnitetty lantiotyynyyn suoraaan käyttäjän lantioon, siirtäen näin painon suoraan käyttäjän lantiolle.

Yläselän pituus
41-58 cm

Lantiovyö
87-145 cm
Tuotenumero:
A061449 BLACKONESI
|
P111-2022
|
111-2022
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenimike: Lightning 45
Tavarantoimittajan värinimike: black
Säädettävä selän pituus: Ei
Lantiovyö: Kyllä
Irrotettava lantiovyö: Ei
Integroitu sadesuoja: Ei
Sukupuoli: Unisex
Rintaremmi: Kyllä
Yläosan avausmekanismi: Rullasulku
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Nestejärjestelmävalmius: Kyllä
Koko: OneSize
Paino: 1070 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 72 × 32 × 25 cm
Pakkaustilavuus: 45 L
Exped
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit

Bluesign®

Produkter som är individuellt certifierade enligt certifieringarna bluesign PRODUCT eller bluesign APPROVED får filtervärdet "Bluesign®" i vårt filter "Hållbarhet". En Bluesign-produktcertifiering® säkerställer att produktens alla textilkomponenter är bluesign-godkända, certifierade och att produkten kommer från en Bluesign® System-Partner.

En Bluesign APPROVED-certifiering säkerställer att ett textilt material som är en del av en produkt är certifierat enligt Bluesigns krav på produktion.

Arvostelut
(3)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!