Dura 5R M - ID: A129442

ExpedDura 5R M

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Exped - Dura 5R M

Expedin Dura 5R M on kestävä, kevyt ja pakattava makuualusta ympärivuotiseen käyttöön - se kestää jopa -20 °C:n lämpötiloja.


Tämä makuualusta on erittäin mukava ja se on suunniteltu esimerkiksi pystysuuntaisilla ilmakanavilla, joissa uloimmat kanavat ovat hieman paksumpia, jotka estävät sinua vierimästä pois makuualustalta nukkuessasi.

Makuualustaan sisältyy säilytyspussi, korjaussarja ja pumppupussi (Schnozzle pump bag), jota voidaan käyttää myös vedenpitävänä kompressiopussina. Makuualusta täytetään helposti pumppupussilla ja alapuolella olevien kahden venttiilin avulla, joista toinen on tarkoitettu ilmalla täyttämiseen ja toinen tyhjennykseen.

Dura 5R vastaa Expedin aiempaa mallia SynMat XP 7/9
SynMat 7, SynMat 9.

Tuotteen Dura 5R M ominaisuuksia:
Soveltuu: Talvikäyttöön (alle -25°C)
Ulkomitat (P x L): 183 x 52 cm
Leveys lantion kohdalta: 52 cm
Eristysmateriaali: Synteettinen
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: bluesign
Pituus: 183 cm
Leveys hartioiden kohdalta: 52 cm
Jalkopään leveys: 52 cm
Mitat pakattuna noin: 32 x 14 cm
Paino: 855 g
Eristävyys, R-arvo: 4.8
Paksuus: 7 cm
Pakkaus sisältää pumppupussin: Kyllä
Jokainen käyttäjä odottaa varusteiltaan suuria, ja että ne täyttävät korkeat vaatimukset, ja Exped valmistaa tuotteita, jotka voivat vastata näihin odotuksiin! Amerikkalainen Exped valmistaa varusteita tutkimusmatkoille sekä vaativiin seikkailuihin. Outnorth on Expedin jälleenmyyjä ja myy heidän korkealaatuisia telttoja, reppuja, makuualustoja ja paljon muuta.

Lisää tuotteita merkiltä Exped

Näytä kaikki Puhallettavat makuualustat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!