DownMat 7 M - ID: 32205380

ExpedDownMat 7 M

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Exped - DownMat 7 M

Exped Downmat 7 M on lämmin untuvalla täytetty makuualusta, jossa on sisäänrakennettu pumppu.
Exped Downmat -makuualusta voitti European Outdoor Award -palkinnon parhaana tuotteena jo vuonna 2002/2003. Hyödyntämällä makuualustassa untuvaa Exped oli luonut jotakin uutta. Untuva on tunnetusti äärimmäisen hyvä kylmäeriste, joka myös puristuu kokoon helposti. Exped oli kehittänyt pienen, erittäin kevyen makuualustan, joka oli uskomattoman mukava ja lämmin. Nyt Exped on ottanut uuden harppauksen ja lisännyt alustaan sisäänrakennetun pumpun. Aiempi malli täytettiin pussin avulla, mikä oli joskus hankalaa, sillä pussi irtosi alustan suuttimesta. Sisäänrakennettu pumppu toimii kahden venttiilin kautta, joista toinen on sisään tulevalle ja toinen ulos menevälle ilmalle. Makuualusta täyttyy kun kämmenet asetetaan venttiilien päälle ja alustaa painetaan toistuvasti yhtä aikaa molemmilla käsillä. Pienellä harjoittelulla täyttö onnistuu noin minuutissa.

Exped Downmat on valmistettu kestävästä, laminoidusta polyesteristä, joka ehkäisee kosteuden pääsyn alustan sisälle. Makuupinnan polyesteri on harjattu niin, että se ehkäisee liukumista.

Alustan saumat on hitsattu, ja sen tumma väri nopeuttaa kuivumista.

Alustan mukana tulevaa säilytyspussia voidaan käyttää tyynynä; pääpuolella on kaksi lenkkiä, joiden avulla pussi voidaan kiinnittää alustaan.

Exped käyttää ainoastaan IDFL-sertifioitua untuvaa, joka on erikoiskäsitelty niin, että se sietää alustan sisälle mahdollisesti pääsevän kosteuden. Alustan päissä olevat vaahtokumiseinämät estävät untuvaa tai siirtymästä alustan osasta toiseen tai venttiileihin.

Downmat 7 M -makuualustan ominaisuudet:
  • Koko: 183 x 52 x 7 cm
  • Paino: 880 g
  • Koko pakattuna: 23 x 16 cm
  • Alin käyttölämpötila: -24 °C
  • R-arvo: 5,9
Tuotteen DownMat 7 M ominaisuuksia:
Soveltuu: Syys-/Talvikäyttöön (alle -10 °C)
Ulkomitat (P x L): 183 x 52 cm
Eristysmateriaali: Untuva
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: RDS – Responsible Down Standard
Mitat pakattuna noin: 23 x 16 x 16 cm
Paino: 880 g
Eristävyys, R-arvo: 5.9
Paksuus: 7 cm
Jokainen käyttäjä odottaa varusteiltaan suuria, ja että ne täyttävät korkeat vaatimukset, ja Exped valmistaa tuotteita, jotka voivat vastata näihin odotuksiin!

Lisää tuotteita merkiltä Exped

Näytä kaikki Ilmatäytteiset makuualustat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!