Exped

-
Jokainen käyttäjä odottaa varusteiltaan suuria, ja että ne täyttävät korkeat vaatimukset, ja Exped valmistaa tuotteita, jotka voivat vastata näihin odotuksiin! Amerikkalainen Exped valmistaa varusteita tutkimusmatkoille sekä vaativiin seikkailuihin. Outnorth on Expedin jälleenmyyjä ja myy heidän korkealaatuisia telttoja, reppuja, makuualustoja ja paljon muuta.

Exped

(159 tuotetta)


Minimalistinen muotoilu ja keskittyminen yksityiskohtiin

Monet Expedin tuotteet on huolella muotoiltu, ilman tarpeettomia koristuksia. Minimalistinen muotoilu ja keskittyminen yksityiskohtiin auttaa luomaan hyvin suunniteltuja varusteita – saat sitä mitä tarvitset, etkä mitään muuta. Maksimaalinen ulkoilukokemus minimaalisilla keinoilla, kuten he itse sanovat. Ajattomia tuotteita.


Maailman ensimmäinen vedenkestävä makuupussi

Exped aloitti ulkoilualan muiden merkkien jakelijana 80-luvun alussa. Vuonna 1997 aloittivat he valmistamaan omaa tuotelinjaa, joka sisälsi telttoja ja makuupusseja. Nopeasti asetti yritys riman korkealle heidän innovatiivisille ja korkealaatuisilla tuotteillaan. Tästä lähtien on valikoima kasvanut, ja yritys on kehittynyt ja valmistaa tänä päivänä kaikenlaisia varusteita ulkoiluun ja tutkimusretkille. Valikoimaan kuuluu muun muassa ensimmäinen vedenkestävä makuupussi, joka lanseerattiin 2000-luvun alussa.  


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!