Esbit

-
Esbitiltä löydät kätevät, pienet retkikeittimet, grillit ja polttimet ruoanlaittoon ulkona. Kevyet keittimet ja grillit kulkevat helposti mukana retkillä. Esbitin keittimellä lämmin ruoka tai juoma valmistuu nopeasti ja nautit ulkoilusta.

Esbit

(34 tuotetta)

Valmista ruokaa erämaassa


Outnorthilta löydät Esbitin tuotteita, jotka mahdollistavat ruoanlaiton erämaassa paljaan taivaan alla. Yksi valikoimasta löytyvä tuote on esimerkiksi Titanium Pot, titanium-muki, jonka vetoisuus on 750 ml, ja jossa on sisään taitettava kahva sekä korkki. Sen mukana tulee säilytyspussi aterimien säilyttämiseksi. Titanium Pot on ajateltu käytettäväksi yhdessä Titanium Solid Fuel Stove -keittimen kanssa, joka on kokoontaitettava, ultrakevyt keitin, täydellinen pitkille retkille mukaan otettavaksi.

Taskukokoinen keitin


Pocketstove oli ensimmäinen Esbitin lanseeraama tuote 75 vuotta sitten. Nokkela ja käytännöllinen keitin, jonka voit taittaa minimaaliseen kokoon, minkä vuoksi se on helppo kantaa mukana seikkailussa kuin seikkailussa. Pocketstove-keittimen avulla voit valmistaa ruokaa kattiloissa ja paistinpannuissa. Tarvitset vain polttoainetabletteja tulen sytyttämiseen, minkä jälkeen mikään ei voi viedä sinulta hyvää ja ravinteikasta ateriaa tuntureilla.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!