Elpex

-
Elpex on yksi maailman johtavista rullasuksien valmistajista. Wasa 610 -malli on ollut yrityksen myydyin perinteisen tyylin rullasuksi vuodesta 1987. Kehitys, innovaatio ja laatu ovat kaikki kaikessa Elpexille, ja yhteistyö Ruotsin hiihtoeliitin ja Piitimen lähiseudun yhtiöiden kanssa on auttanut Elpexiä saavuttamaan nykyisen asemansa.

Elpex

(15 tuotetta)

He jotka rakastavat pitkän matkan hiihtoa haluavat, että lumi pysyy maassa mahdollisimman pitkään, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista kevään koittaessa. Onneksi on olemassa rullasukset! Rullasuksilla voit jatkaa liitämistä myös paljaalla maalla ja jatkaa treenejä myös lumen poistuttua, jotta pysyt huippukunnossa seuraavalle talvisesongille.
  

Elpex Wasa 610


Elpex Wasa 610 ovat maailman eniten myydyimmät, klassiset rullasukset jo 80-luvun lopulta lähtien. Menestyksen salaisuutena on todennäköisesti laadukkaat tuotteet, mutta myös se, että rullasukset sopivat niin aloittelijoille kuin eliittitason ammattiurheilijoille. Leveät pyörät tuovat vakautta ja sopivat siksi niin nuorille kuin vanhemmille hiihtäjille. Tälle ja monelle muulle Elpex-suksimallille voi valita eri rullavastuksia.  

Kovalle pinnalle kehitetyt sauvat rullahiihtoon

Outnorthilta löydät luonnollisesti myös useita lisätarvikkeita rullahiihtoon, mm. Elpexin laajasta valikoimasta. Löydät esimerkiksi lisärullia sekä erityisen vaimentavia sauvoja, jotka on suunniteltu kovalle pinnalle. Rullahiihtoon kehitetyt sauvat ovat hellävaraisempia käsille ja olkapäille. Jotkut sauvat on myös varustettu nerokkaalla ominaisuudella, joka muistuttaa tunnetta, kun sauva koskettaa lunta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!