Combi Saw 17" - ID: 12080018

Pikkujoulut
25% - KOODI

EKACombi Saw 17"

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
EKA - Combi Saw 17"

EKA Combi Saw Orange on monikäyttöinen yhdistelmäsaha, jota voi käyttää niin kotona, maalla kuin metsässäkin. Toisin sanoen kaikkialla, missä sahaaminen on tarpeen.
Kokoontaitettavuutensa ansiosta yhdistelmäsahaa on helppo pitää repussa, autossa, asuntovaunussa tai työkalupakissa. Kun saha on taitettuna, sen hampaat ovat rungon sisällä, joten kuljetus ja säilytys on turvallista.


Saha on varustettu kolmella terällä – puulle, metallille ja lihalle.

Valmistusmateriaaleina ovat alumiini ja muovi, joten saha on sekä kevyt ja helposti käsiteltävä että vankka työkalu.

Tuotteen Combi Saw 17" ominaisuuksia:
Työkalu: Saha
Kokoontaitettava: Kyllä
Terän pituus: 420 mm
Kokonaispituus: 425 mm
Paino: 370 g
Ruotsalainen EKA on valmistanut laadukkaita taittoveitsiä jo 100 vuoden ajan. EKAn veitset ja yhdistelmäsahat tunnetaan toimivasta muotoilustaan ja ensiluokkaisista materiaaleistaan. EKA valmistaa maailmanlaajuisesti tunnettuja, huippulaatuisia veitsiä ja yhdistelmäsahoja. EKA-veitsissä kahvan pitävyys, terän terävyys ja leikkausvoima ovat omaa luokkaansa. Kokeiltuasi EKA-veistä, tiedät, mikä erottaa huippuveitsen tavallisista.

Lisää tuotteita merkiltä EKA

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!