Blade G3 - ID: A002933

Pikkujoulut
25% - KOODI

EKABlade G3

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
EKA - Blade G3

EKA SwingBlade on kätevä kaksiteräinen, lukittava yhdistelmäveitsi metsästäjille. Ruostumatonta Sandvik-terästä oleva avausveitsi ja tavallinen veitsi sekä mukana tuleva tuppi tekevät EKA SwingBladesta mainion metsästäjän työkalun.

SwingBlade on kehitetty EKAn ja yhdysvaltalaisen Outdoor Edge -veitsivalmistajan yhteistyönä. Tulos: lukittava yhdistelmäveitsi. SwingBladessa on koverateräinen avausveitsi, joka helpottaa sekä suolistamista että nylkemistä. Sen terä leikkaa sisältä ulospäin, jolloin lihan vahingoittumisen riski pienenee ja karvaa leikkautuu vähemmän. Myös veitsen tylppä pää ehkäisee elinten ja lihan vahingoittumista. Terä säilyttää terävyytensä pitkään. Yhdistelmäveitsen tavallinen terä on muotoiltu täyttämään metsästäjän tarpeet sekä metsässä että kotona. Kaikilla EKA-veitsillä on 10 vuoden tuotetakuu. Veitsen mukana tulee nailonkotelo.

Tuotteen Blade G3 ominaisuuksia:
Teräslaatu: 12C27
Terän pituus: 100 mm
Terän paksuus: 2.9 mm
Kokonaispituus: 215 mm
Paino: 134 g
Ruotsalainen EKA on valmistanut laadukkaita taittoveitsiä jo 100 vuoden ajan. EKAn veitset ja yhdistelmäsahat tunnetaan toimivasta muotoilustaan ja ensiluokkaisista materiaaleistaan. EKA valmistaa maailmanlaajuisesti tunnettuja, huippulaatuisia veitsiä ja yhdistelmäsahoja. EKA-veitsissä kahvan pitävyys, terän terävyys ja leikkausvoima ovat omaa luokkaansa. Kokeiltuasi EKA-veistä, tiedät, mikä erottaa huippuveitsen tavallisista.

Lisää tuotteita merkiltä EKA

Näytä kaikki Veitset ja puukot

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!