Blade G3 - ID: A002933

EKABlade G3

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Blade G3 EKA

EKA SwingBlade on kätevä kaksiteräinen, lukittava yhdistelmäveitsi metsästäjille. Ruostumatonta Sandvik-terästä oleva avausveitsi ja tavallinen veitsi sekä mukana tuleva tuppi tekevät EKA SwingBladesta mainion metsästäjän työkalun.

SwingBlade on kehitetty EKAn ja yhdysvaltalaisen Outdoor Edge -veitsivalmistajan yhteistyönä. Tulos: lukittava yhdistelmäveitsi. SwingBladessa on koverateräinen avausveitsi, joka helpottaa sekä suolistamista että nylkemistä. Sen terä leikkaa sisältä ulospäin, jolloin lihan vahingoittumisen riski pienenee ja karvaa leikkautuu vähemmän. Myös veitsen tylppä pää ehkäisee elinten ja lihan vahingoittumista. Terä säilyttää terävyytensä pitkään. Yhdistelmäveitsen tavallinen terä on muotoiltu täyttämään metsästäjän tarpeet sekä metsässä että kotona. Kaikilla EKA-veitsillä on 10 vuoden tuotetakuu. Veitsen mukana tulee nailonkotelo.

Ominaisuudet Blade G3:
Teräslaatu: 12C27
Terän pituus: 100 mm
Terän paksuus: 2.9 mm
Kokonaispituus: 215 mm
Paino: 134 g
Ruotsalainen EKA on valmistanut laadukkaita taittoveitsiä jo 100 vuoden ajan. Jokainen veitsi käy läpi tiukan laaduntarkastuksen ja saa 10 vuoden takuun. EKAn veitset ja yhdistelmäsahat tunnetaan toimivasta muotoilustaan ja ensiluokkaisista materiaaleistaan.

Lisää tuotteita EKA

Näytä kaikki Veitset ja puukot

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!