Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Guardian DX - ID: A052744

Pikkujoulut
25% - KOODI
Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Eagle Nest Outfitters - Guardian DX

Tämä kätevä hyttysverkko suojaa sinua ärsyttäviltä hyönteisiltä. Verkko on SkyWeave Lite Mesh verkkoa, jossa on kaksi sisäänkäyntiä sekä integroitu höyhenenkevyt tanko, jonka ansiosta verkko muotoutuu yllesi mukavaksi ja tilavaksi suojaksi pitäen hyönteiset tehokkaasti ulkopuolella
  • Korkealaatuinen verkko: SkyWeave Lite Mesh, joka pitää hyönteiset poissa, antaen samalla hyvän ilmastoinnin.
  • Höyhenenkevyt tanko, jonka ansiosta verkko muotoutuu yllesi: DAC Featerlite Spreader Bar varmistaa että sinulla on hyvin tilaa verkon sisällä.
  • Helppo sisäänmeno: Kaksi sisäänmenoa erityisen helppoon sisäänmenoon.
  • Helppo asettaa ja levittää: Innovatiiviset ripustusnarut
Tuotteen Guardian DX ominaisuuksia:
Kokonaispaino: 454 g
Mitat pakattuna noin: 11,4x14x14 cm
Kesällä 1999 perustettiin Eagles Nest Outfitters, joka oli suuren unelman, kovan työn ja seikkailuun ja matkailuun liittyvän intohimon tulosta. ENO alkoi pienenä firmana Floridassa. Suuri suunnitelma oli matkustaa Pohjois-Amerikan itärannikkoa rämällä minibussilla ja myydä riippukeinuja musiikkifestivaaleilla ja kylissä matkan varrella. Alkuvuosina koti oli siellä, minne bussi pysäköi yöksi. Matkalla olo ja riippukeinuintohimon jakaminen kohtaamisissa synnytti innon valmistaa ja myydä maailman miellyttävimpiä riippukeinuja.

Lisää tuotteita merkiltä Eagle Nest Outfitters

Näytä kaikki Hyttyssuojat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!