Älä missaa! Juuri nyt voit säästää jopa 60 € suosituissa alennusportaissamme*      Kampanjaehdot

Eagle Creek

-
Eagle Creekin tuotevalikoimasta löydät matkaajan kaipaamat laukut ja reput sekä erikoistuotteet, kuten rahavyöt, kaulakukkarot, vyölaukut ja erilaiset tarvikkeet pakkaamista helpottamaan. Eagle Creekin tuotteet lisäävät matkustamisen turvallisuutta ja helppoutta.

Eagle Creek

(227 tuotetta)

Eagle Creek perustetiiin Kaliforniassa 70-luvun lopulla ja oli ensimmäisten joukossa tuomassa ”adventure travel gear”, tai toisin sanoen seikkailumatkatarvikkeita markkinoille. Reppu on ehkä ensimmäinen mieleen tuleva varuste, ja Eagle Greekiltä löytyykin paljon näitä, mutta heidän tarjonnastaan löydät myös paljon muuta, mitä voit ajatella tarvitsevasi reppuusi tai laukkuusi. Kompressiopusseja, pakkauskuutioita ja monia muita tarvikkeita kompaktiin ja hyvin suunniteltuun pakkaamiseen.

Matkatarvikkeita seikkailulle


Seikkailussa ei lopullinen matkakohde ole aina pääasiallinen tavoite. Suuri seikkailu alkaa sillä hetkellä, kun astumme ovesta ulos, ja tällöin kannattaa olla hyvin varautunut. Eagle Greekin tuotteilla voit varustautua kaikilla mahdollisilla matkavarusteilla sekä matkan että koko seikkailun ajaksi.

Nokkelia ratkaisuja kaikenlaiseen pakkaamiseen


Suurilla tai pitkillä reissuilla on hyvin organisoitu pakkaaminen pakollista, mutta myös sinä, joka haluat olla kunnolla organisoitunut pienemmillä matkoilla, tulet rakastumaan Eagle Greekin nokkeliin ratkaisuihin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!