Dynafit

-
Dynafit-tuotemerkki tähtää vuorenhuipulle. Yritys tunnetaan suurimmaksi osaksi sen talvikäyttöön tarkoitetuista rinnevarusteista, mutta välineitä on saatavilla myös kesäkaudelle esimerkiksi maastopyöräilyyn ja polkujuoksuun. Dynafitin historia juontaa juurensa aina 1950-luvulle, jolloin yritys toimi ensin nimellä Humanic, joka myöhemmin muuttui Dynafitiksi. Dynafitin monot siivittivät hiihtolegenda Franz Klammerin kultamitalille syöksylaskussa vuoden 1976 talviolympialaisissa.

Dynafit

(22 tuotetta)

Johtava valmistaja monella innovaatiolla

Kaikki tuotteet, kengistä monoihin ja siteisiin käyvät läpi perusteellisen tarkistuksen. Tuotekehitykseen osallistuvat aktiiviset talviurheilijat ja asiantuntijat, jotka ovat osa Dynafitin vahvaa tiimiä.

Dynafit on pitkään ollut yksi markkinoiden johtavista alppivarusteiden valmistajista ja oli mm. ensimmäinen julkaisemaan Gore-Texistä valmistetut alppimonot.

Varmat varusteet ilman kompromisseja

Dynafitin tuotteet valmistetaan ilman kompromisseja ja tuotemerkin neljää ydinarvoa kunnioittaen - tekniikka, suoritus, keveys ja nopeus. Tämä on toisin sanoen yritys, joka ei jätä mitään sattuman varaan ja jossa turvallisuus on myös ensiarvoisen tärkeää.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!