Dr.Zipe

-
Ruotsalainen Dr. Zipe valmistaa laskettelulaseja heille, jotka rakastavat tunnetta heittäytyä mäkeen, oli se sitten suksilla, lumilaudalla tai liitopuvussa. He valmistavat myös aurinkolaseja, kypäriä ja monia muita lisävarusteita kaikille laseilleen. Yhteistä koko valikoimalle on muotoilu ihmisille, joilla on asennetta ja jotka eivät pelkää erottua joukosta. Outnorthilla voit helposti ostaa Dr. Zipen tuotteita verkossa.

Dr.Zipe

(5 tuotetta)

Vaihdettavat linssit


Zipen laskettelulasien linssit on suunniteltu niin, että ne voi helposti vaihtaa tarpeen vaatiessa. Mukana tulevista ohjeista voit lukea, miten vaihto tapahtuu. Linssejä ja muita lisävarusteita voit ostaa laseille erikseen.

Laskettelulaseja intohimoisille laskijoille


Zipe on intohimoisten ihmisten luoma merkki, ihmisten, jotka rakastavat uusia haasteita kehittyäkseen, ja joilla on sama asenne elämään. Laskettelulaseissa yhdistyvät moderni muotoilu ja ergonominen istuvuus, unohtamatta laskettelulasien käytännöllisyyttä. Dr. Zipen lasien valikoimasta löydät muun muassa mallit Headmaster, Mistress, Healer, Pimp ja Escort.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!