Dobsom Takit

(62 tuotetta)

Jos pidät treenaamisesta ja ulkoilmaelämästä, löydät todennäköisesti itsellesi sopivan takin Dobsomin valikoimasta. Löydät niiden joukosta hyvännäköisiä ja lämpimiä takkeja myös arkisiin aktiviteetteihin. Dobsom on valmistanut takkeja aktiivisille ihmisille vuodesta 1986 lähtien. Takit on valmistettu kestävästä, korkealaatuisesta materiaalista, joten voit shoppailla hyvällä omallatunnolla. Valikoimasta löydät takkeja koko perheelle – lapsille, naisille ja miehille.

Valitse eri tyyleistä ja malleista

Jotta voisit valita itsellesi juuri oikean mallisen takin, sinun täytyy arvioida tarpeesi. Mikäli tarvitset takin ulkona juoksemiseen, siihen tarpeeseen löytyy kiinni ommelluilla heijastimilla varustettuja ja vettähylkivästä kankaasta valmistettuja malleja. Jotkin juoksutakit voi myös muuttaa tuulenpitäviksi liiveiksi, sillä niissä on irrotettavat hihat. Jos taas haluat urheilullisen toppatakin kylmällä ilmalla kävelyille tai vapaa-ajan käyttöön, löydät meiltä niin lyhyen kuin pitkänkin malliset toppatakit. Kun talviaikaan juoksulenkillä tulee todella kylmä, suosittelemme kevytvanutettua, tuulenpitävää juoksutakkia. Jos taas on liian kylmä ilma juosta pelkässä paidassa, voit täydentää asuasi toppaliivillä, jossa on äärimmäisen istuvuuden takaavat tiukat sivupaneelit. Dobsomin valikoimasta löydät takkeja jokaiseen makuun, erivärisinä ja -tyylisinä. Mikäli olet rohkea, voit valita värikkään mallin ja jos taas haluat klassisia värejä, löydät nekin täältä.

Dobsom-takit koko perheelle

On tärkeää käyttää takkia, joka soveltuu vuodenaikaan ja aktiviteettiin. Sekä aikuiset että lapset ovat mielellään ulkona, etenkin yhdessä. Satsaa laadukkaisiin Dobsomin takkeihin hankkien ne koko perheelle. Täältä löytyy jotain jokaiseen aktiviteettiisi – treeneihin, vaellukseen ja arkeen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!