Dobsom Hameet

(13 tuotetta)

Toppahame on älykäs vaihtoehto toppahousuille sinulle, joka usein käytät hametta ja puvun housuja töissä, mutta haluat pitää jalkasi lämpimänä. Tätä hametta voi tietysti pitää yhtä hyvin niin pitkillä kävelyretkillä kuin muissakin ulkoiluharrastuksissa. Dobsom on ruotsalainen perheyritys, joka on valmistanut urheiluvaatteita jo vuodesta 1986 lähtien. Meiltä löytyvät Dobsom-hameet ovat laadukkaita sekä valmistettu kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla, minkä ansiosta voit ostaa niitä täysin turvallisesti.

Eri malleja eri tarkoituksiin

Toppahame pitää sinut helposti lämpimänä aktiviteetista riippumatta. Dobsomin tuotevalikoimasta löydät pitkiä ja lyhyitä hameita eri tilanteisiin. Viettäessäsi koko päivän ulkona viileässä säässä, voit pukea toppahameen lisäkerrokseksi housujen päälle taataksesi lämpimänä pysymisen. Tarvitessasi ylimääräistä liikkuvuutta voit valita lyhyen mallin, joka yltää juuri takamuksen alapuolelle ja toimii lisäksi istuinalustana istuessasi kylmälle kivelle tai penkille. Toppahameen käyttö ei rajoitu ainoastaan ulkoiluharrastuksiin, vaan toimii erinomaisesti myös silloin, kun haluat pitää työmatkallasi jotain lämmittävää hameen tai puvun housujen päällä. Valitse pidempi lämpöhame optimaalista lämpöä ajatellen. Jos sinun pitää kulkea nopeasti, voit lisätä liikkuvuutta hameen sivuilta löytyvillä vetoketjuilla. Vedä ne vähän ylemmäksi ja vältät hameen repeytymisen. Hameen toisella sivulla on vetoketju, jonka ansiosta voit pukea ja riisua sen joustavasti ja nopeasti.

Toppahame – uusi suosikkivaatteesi

Jos et ole vielä testannut toppahametta, suosittelemme kokeilemista. Olemme aivan varmoja, että tulet pitämään siitä. Toppahame ei ole ainoastaan hyvännäköinen vaan myös käytännöllinen, sillä se toimii useimpien vaatteiden päällä ja on vaivaton pukea. Hametta on saatavana klassisissa väreissä pitkänä ja lyhyenä ja se tulee muuttamaan käsityksesi ulkoiluvaatteesta. Vaihtele toppahousujen ja -hameen välillä aktiviteetista ja mielialasta riippuen. Ei ole mitään syytä palella, ei edes silloin, kun odotat bussia aamuruuhkassa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!