Dobsom

-
Dobsom on ruotsalainen vaatemerkki, joka keskittyy urheilu- ja treenivaatteiden valmistukseen. Yritys perustettiin Skånelaisessa Höörin kunnassa 80-luvun puolivälissä ja on nykypäivänä niittänyt mainetta myös muualla Ruotsissa. Ajan myötä on Dobsom kehittänyt vaatekappaleiden toimintoja ja mukauttaneet materiaalia tarjotakseen niin hyviä vaatteita kuin mahdollista. Dobsomilla on jotain kaikille – naisille, miehille, nuorille ja lapsille. Huolimatta siitä, onko kyseessä kova harjoittelu, aktiivinen ulkoilu tai vain kevyt liikunta.

Dobsom

(256 tuotetta)

Funktionaaliset vaatteet aktiiviselle ihmiselle


Täältä löydät suuren valikoiman vaatteita aktiiviseen elämäntyyliin. Olit sitten rutinoitunut hiihtäjä tai juoksija, arkipäivän liikkuja tai ulkoilmaintoilija, löydät sopivat vaatteet Dobsomin valikoimasta. Täältä löydät hyvälaatuisia takkeja, päällyshousuja ja muita urheiluvaatteita.

Kestävästi kehiteltyjä vaatteita


Kun Dobsom kehittää uusia tuotteita, ottavat he muutaman asian tarkasti huomioon. Mutkattomuuden lisäksi ovat käytännöllisyys ja istuvuus tärkeitä ominaisuuksia. Vaatteiden valmistuksessa käytetty materiaali on korkeaa laatua ja tuotettu kestävällä tavalla.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!