Women's Liv Shorts 2 - ID: A141645

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

DidriksonsWomen's Liv Shorts 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Women's Liv Shorts 2

Didriksons Women's Liv Shorts 2-shortsit ovat malliltaan suorat shortsit. Shortsit ovat vettä hylkivät. Valmistettu pehmeästä, venyvästä ja mattapintaisesta polyesterikankaasta. Shortseissa on leveä resori takaosassa, joka mahdollistaa paremman istuvuuden, sekä vyölenkit. Kaksi etutaskua, joista toisessa pieni vetoketjullinen tasku oikean etutaskun edessä sekä yksi takatasku. Heijastavia yksityiskohtia edessä ja takana.
Materiaali: 100 % polyesteri

Tuotteen Women's Liv Shorts 2 ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Päämateriaali: Polyesteri
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Normaali
Lahkeen pituus: Lyhyet
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Taskujen määrä: 4
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Takataskujen määrä: 1
Reisitaskujen määrä: 0
Etutaskujen määrä: 3
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!