Women's Grit Jacket 2 - ID: A141638

Pikkujoulut
25% - KOODI

DidriksonsWomen's Grit Jacket 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Women's Grit Jacket 2

Didriksons Women's Grit Jacket 2 on toiminnallinen sadetakki, joka pitää sinut kuivana kaikissa ulkoseikkailuissasi. Takki on täysin tuulenpitävä ja siinä on teipatut saumat, jotka mahdollistavat 100 % vedenpitävän rakenteen.
Takki on valmistettu pehmeän ja joustavan tuntuisesta polyamidi-/taslan-kankaasta. Takissa on kaksi etutaskua sekä piilotettu napoleontasku. Piilotettu tuuletuspainike vetoketjun takana takin etuosassa. Takki on malliltaan suora ja hieman pidempi takaosasta. Vuorikangas on värjätty solution dye -tekniikalla. Solution dye -värjäystekniikka säästää jopa 80 % vettä verrattuna tavanomaiseen polyesteri- tai polyamidikankaan värjäykseen. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.

Materiaali: 100 % polyamidi
Vuori: 100 % polyamidi
Vuori 2: 100 % polyesteri
Tuotteen Women's Grit Jacket 2 ominaisuuksia:
Kaksisuuntainen vetoketju: Ei
Valmistusmaa: Kiina
Tuulta hylkivä: Kyllä
Säädettävä helma: Ei
Istuvuus: Normaali
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 3
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Heijastin: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

Näytä kaikki Sadetakit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!