Women's Anniken Full Zip 2 - ID: A154610

Pikkujoulut
25% - KOODI

DidriksonsWomen's Anniken Full Zip 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Women's Anniken Full Zip 2

Käytä mukavaa ja joustavaa Didriksons Women's Anniken Full Zip 2 yksinään kylminä päivinä kotona tai lämmittävänä välikerroksen vaatteena ulkoillessa. Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu Kiinassa.
Materiaali: 100 % polyesteri

Tuotteen Women's Anniken Full Zip 2 ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Säädettävä helma: Ei
Istuvuus: Normaali
Materiaali: Polyesteri
Kaksisuuntainen vetoketju: Ei
Vetoketju: Kokopitkä
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 2
Stretch: Kyllä
Peukalonreiät hihansuissa: Ei
Litteät flatlock-saumat: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

Näytä kaikki Välikerrospaidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!