Tirian Kids Coverall 2 - ID: A065942

DidriksonsTirian Kids Coverall 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Tirian Kids Coverall 2 Didriksons

Lämmin ja topattu Tirian-haalari on suunniteltu näyttämään erilliseltä takilta ja housuilta. Haalari on täysin tuulen- ja vedenpitävä sekä hengittävä. Siinä on teipatut saumat ja se on valmistettu pehmeästä polyesteristä. Tirian-haalarissa on perinteinen istuvuus ja esimuotoillut lahkeet, joissa on vahvikkeet takapuolen ja polvien kohdalla. Tirianissa on heijastavia yksityiskohtia lahkeensuissa, hihansuissa, hupussa ja takaosassa. Haalarissa on kaksi tarranauhalla suljettavaa taskua. Lahkeensuiden sisäpuolella on lumilukot ja irrotettavat silikoniset, erittäin kestävät jalkalenkit. Hihansuissa on koukut lapasille sekä joustavat sisärannekkeet peukaloaukoilla. Huppu ja karvareunus ovat irrotettavat, ja myös hihansuita ja lahkeensuita voi tarvittaessa säätää. Tirian-haalarissa on "Extend size" -ominaisuus mikä merkitsee sitä, että lahkeita ja hihoja voi pidentää yhdellä koolla. Vanutäyte on kierrätettyä polyesteriä. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Sisäpuolella on nimilappu, jossa on tilaa useille nimille.
Pehmuste: 140 g/m²
Materiaali: 100 % Polyamidi
Ominaisuudet Tirian Kids Coverall 2:
Huvudmaterial: Polyamidi
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Other
Vuori: Lämminvuorattu
Huppu: Irrotettava
Taskujen määrä: 2 kpl
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 8000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Lasten haalarit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!