• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

DidriksonsTanja Wns Parka

Kampanja

  Tanja Wns Parka - ID: A028316

  Perustuen 4 Arvostelu
  Koko-opas Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta Tanja Wns Parka Didriksons

  Didriksons Tanja Wns Parka on keinovuorillinen parkatakki vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii naisille.
  Ominaisuudet Tanja Wns Parka:
  Vedenpitävä: Kyllä
  Kalvo: Kyllä
  Päämateriaali: Synteettinen
  Huppu: Irrotettava
  Taskujen määrä: 5 kpl
  Vesipilari: 10000
  Hengittävyys: 4000 g/m2/24h
  Tuulenpitävä: Kyllä
  Täyte: Synteettinen
  Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

  Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

   Blank
   Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
  Arvostelu 4.8
  Perustuen 4 Arvostelu
  Arvostele / Kommentoi
  Näytä kaikki arviot
  • Kirjoittaja Suvi Sirainen 15-09-2017
   En tiedä mitä on tapahtunut Didriksons takkien koolle, mutta tämä takki on yllättävän reilu. Olen tilannut aina kokoa 38 ja ovat aika nafteja. Tässä mallissa tilaa on kuitenkin nyt reilusti, jota saa toki pois esim. kiristämällä kiristysnyöriä vyötäröllä.
  • Kirjoittaja Katja 19-11-2017
   Samaa mieltä kuin edellinen eli tämän takin mitoitus reilumpi kun yleensä Didriksons-takkien. Useampi tämän merkin takki on ja aina 38 ollut sopiva, tästä menisi 36. Onneksi saa kiristettyä vyötäröltä niin ei tarvitse vaihtoruljanssiin ryhtyä. Muuten oikein kivannäköinen ja uskon että taattua Didriksons laatua. Esim. yksi Didriksons-takeistani viisi vuotta sitten Outnorthilta tilattu ja kovasta käytöstä huolimatta edelleen todella hyväkuntoinen, uudenveroisen näköisenä pysynyt, kuten myös muut omistamani merkin takit. Lisäksi menee niin ulkoiluun kuin kaupunkikäyttöönkin säällä kuin säällä. Hintansa arvoisia!
  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Compare product properties quickly and easily using our tool.
  Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
  - A simpler way to find the products that suit you!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!