Sebastian Men's Jacket - ID: A065845

DidriksonsSebastian Men's Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Sebastian Men's Jacket Didriksons

Sebastian on topattu 100 % tuulen- ja vedenpitävä takki, jossa on teipatut saumat. Takki on suoran mallinen. Sebastian on valmistettu pehmeästä polyesterimateriaalista ja takissa on sileä mattapinta. Säädettävässä ja irrotettavassa hupussa on heijastava yksityiskohta. Heijastavia yksityiskohtia rinnassa olevassa Didriksons-logossa, toisen hartiakappaleen takaosassa sekä vetoketjun lenkissä. Takissa on neljä etutaskua. Yksi taskuista suljetaan vettähylkivällä vetoketjulla ja muissa on painonapit. Vetoketjullinen sisätasku sekä kaksi verkkotaskua sisällä. Koko etuosan halki kulkeva kätevä kaksisuuntainen vetoketju, jossa on suojaava tuulilista. Takkia säädetään kiristysnyörillä helmasta ja hihansuut ovat säädettävät. Hihansuissa on joustavat sisärannekkeet, joissa on peukaloaukot. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 8000 g/m²/24h
Pehmuste: 120 g/m²
Materiaali: 100 % Polyesteri
Ominaisuudet Sebastian Men's Jacket:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Other
Päämateriaali: Polyesteri
Vuori: Lämminvuorattu
Huppu: Irrotettava
Taskujen määrä: 7 kpl
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 8000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Syystakit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!