Polarbjörnen Kids Pant - ID: A065897

DidriksonsPolarbjörnen Kids Pant

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Polarbjörnen Kids Pant Didriksons

Polarbjörnen-housut ovat erittäin lämpimät bib-malliset päällyshousut. Polarbjörnen-housut on valmistettu 100 % veden- ja tuulenpitävästä materiaalista. Ne ovat hengittävät ja niissä on teipatut saumat. Polarbjörnen-housuissa on reisitasku sekä pieni rintatasku. Heijastavat yksityiskohdat lahkeensuiden taka- ja etuosassa. Housut on helppo pukea, koska niissä on resori takana ja säädettävät olkaimet. Lumilukko ja vaihdettavat jalkalenkit. Polarbjörnen-housuissa on ""Extend size"" -ominaisuus, mikä merkitsee sitä, että lahkeita voi pidentää yhdellä koolla. Lahkeensuut ovat säädettävät. Päällyshousujen toppaus on kierrätettyä polyesterikuitua ja vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Sisäpuolella on nimilappu, jossa on tilaa useille nimille.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 4000 g/m²/24h
Pehmuste: 140 g/m²
Materiaali: 100 % Polyamidi
Ominaisuudet Polarbjörnen Kids Pant:
Sopii: Syys-/Talvikäyttöön (alle -10 °C)
Zip-off: Ei
Raw length: Ei
Kenkäkoukut: Ei
Päämateriaali: Polyamidi
Säätö housujen pohjassa: Kyllä
Ilmanvaihto: Ei
Kalvo: Other
Tuulenpitävät: Kyllä
Vuori: Lämminvuorattu
Taskujen määrä: 2 kpl
Vesipilari: 10000
Stretch: Ei
Vahvistukset: Kyllä
Takataskut: 0 kpl
Lahjetaskut: 1 kpl
Etutaskut: 1 kpl
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Vaellushousut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!