Paulina Women's Skirt - ID: A132723

DidriksonsPaulina Women's Skirt

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Paulina Women's Skirt

Didriksons Paulina Women's Skirt on hame vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii naisille.
Materiaali: 100% polyesteri

Tuotteen Paulina Women's Skirt ominaisuuksia:
Materiaali: Polyesteri
Pituus: Polvipituinen (yli polven)
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Suora
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Vyölenkit: Kyllä
Vettä hylkivä: Kyllä
Toppaus: Ei toppausta
Taskujen määrä: 2
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Kyllä
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

Näytä kaikki Hameet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!